Jorge, motivul pentru care a fost la psiholog: ”Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu”

Jorge a vorbit deschis despre vizitele la psiholog.
05.07.2020 | Redactia CSID
Jorge, motivul pentru care a fost la psiholog: ”Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu”
FOTO: Instagram / Jorge, motivul pentru care a fost la psiholog: ”Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu”
Jorge este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, însă puţini ştiu că artistul a trecut în urmă cu câţiva ani prin experienţe traumatizante. În anul 2012, artistul a divorţat de Alina Laufer, aspect care i-a schimbat complet viaţa, mai ales că înainte de divorţ, cântăreţul şi-a pierdut tatăl.

Jorge, motivul pentru care a mers la psiholog

În urma experienţelor neplăcute pe care a trebuit să le suporte, Jorge a avut nevoie de un specialist pentru a nu se afunda în depresie. Totodată, cântăreţul îi este recunoscător actualei lui soţii, Ramona, care l-a sprijinit în procesul de vindecare.
 
”Divorţul pare a fi cea mai mare tragedie după pierderea unei persoane dragi. Însă, ca orice lucru care pare negativ la început, el are şi mari părţi pozitive. Simţi atunci că totul se destramă, însă, odată cu timpul, înţelegi că Dumnezeu a avut un plan cu tine şi că drumul şi alegerile tale se îmbină cu ale Lui. La un moment dat, nu m-am mai împotrivit şi am mulţumit pentru acea experienţă. Sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat şi trimit mereu iubire în trecut experienţelor mai puţin pozitive şi tuturor oameni- lor implicaţi. Ramona a fost  luminiţa de la capătul tunelului.
 
Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu şi eram supărat pe El pentru toate experienţele pe care eu le vedeam negative în viaţa mea (pierderea tatălui, divorţul). Pe lângă toate calităţile pe care le are, a contat foarte mult ce a reuşit ea să transforme în mine. Eu  am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relaţie este benefică nu atunci când vezi tu ce calităţi are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine”, a declarat Jorge pentru Viva.
 
Jorge are o fetiţă din căsnicia cu Alina Laufer, de care a divorţat în 2012. La rândul ei, Ramona Prodea are o fată dintr-o relaţie anterioară. Iar pe 28 martie 2017, actuala soţie a artistului i-a dăruit acestuia un băieţel.