John Legend și Chrissy Teigen trec prin clipe de coșmar. Soția cântărețului a pierdut sarcina

01.10.2020

Cuplul Chrissy Teigen-John Legend a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. Cei doi sunt șocați de pierderea sarcinii, obținută pe cale naturală. Chrissy, în vârstă de 34 de ani, era la a treia sarcină, primele două fiind obținute prin fertilizare in vitro.

Suntem profund îndurerați de ceea ce s-a întâmplat, nu credeam că vom trece vreodată printr-o astfel de durere. Micuțul nostru Jack (așa voiau să îl numească pe băiețelul pe care Chrissy îl purta în pântece), ne pare atât de rău… Te vom iubi întotdeauna, a scris cuplul pe Instagram.

Postarea este însoțită de fotografii alb-negru sfâșietoare.

Vă mulțumim pentru energia pozitivă, rugăciunile și gândurile bune pe care ni le transmiteți, au scris cei doi.

După anunțul devastator, prietenii apropiați ai cuplului, printre care Kim Kardashian, Gabrielle Union și Paris Hilton, și-au exprimat condoleanțele în comentarii.

Suntem mereu alături de voi și vă iubim foarte mult, a scris Kim Kardashian.

Îmi pare foarte rău pentru pierderea voastră și vă transmit toată dragostea, a scris Paris Hilton.

Chrissy era în al doilea trimestru al sarcinii, iar cauza avortului spontan a fost, cel mai probabil, placenta previa.

Alte posibile cauze ale avortului spontan sunt hipertensiunea arterială, diabetul gestațional, tulburările tiroidiene, infecțiile (inclusiv gripa), fumatul, obezitatea, epilepsia și vârsta peste 35 de ani.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Valentina Boantă, SANADOR: schema de vaccinare a copiilor