Jocelyn Wildenstein, femeia-pisică vrea să redevină normală?

Jocelyn Wildenstein, femeia-pisică în vârstă de 72 de ani este aşa de îndrăgostită de noul ei partener, înăcât a decis că e timpul să-şi mai domolească aspectul "exotic".
Jocelyn Wildenstein, femeia-pisică vrea să redevină normală?

Jocelyn Wildenstein, femeia-pisică în vârstă de 72 de ani este aşa de îndrăgostită de noul ei partener, înăcât a decis că e timpul să-şi mai domolească aspectul „exotic”.

Despre Jocelyn s-a scris  mereu că este o apariţie ciudată, revistele au inclus-o în toate clasamentele femeilor urâte şi toată lumea îi plânge de milă pentru felul în care şi-a distrus chipul în încercarea de a se transfora într-o felină. În prezent, însă, Jocelyn se pare că a realizat cât a greşit şi încearcă să repare  lucrurile, acolo unde mai pot fi reparate, desigur.

Starleta ajunsă la 72 de ani a luat decizia de a se reîntoarce la femeia normală care a fost odată şi a început să-şi refacă chipul schimonosit în mod absolut dizgraţios de zecile de intervenţii estetice la care s-a supus încă din anii ’90.

Jocelyn a fost surprinsă recent împreună cu noul ei iubit, Lloyd Klein, şi, în mod surprinzător, afişând o figură mai puţin ciudată decât de obicei. Dacă în urmă cu doar 2 ani, aceasta avea încă o figură extrem de bizară, cu ochii şi sprâncenele foarte ridicate şi pomeţii mult prea umflaţi, acum Jocelyn încearcă pe cât posibil să-şi atenueze trăsăturile.

Cunoscută şi ca Mireasa lui Wildenstein (Alec Wildenstein este fostul soţ, iar porecla este o aluzie la Mireasa lui Frankenstein, n.red.) ar fi cheltuit până în prezent peste 4 milioane de dolari pentru a-şi preschimba chipul. Se spune că ş-ar fi supus unui număr de 7 liftinguri faciale, operaţii radicale de schimbare a formei ochilor, injecţii cu colagen în buze, obraji şi bărbie. Ea a luat decizia de a se transfrma într-o felină în anii  ’90, după ce soţul ei, Alec Wildenstein, a părăsit-o. Ea a crezut atunci că trăsăturile ei îl vor adue înapoi pe Wildenstein.

Jocelyn în 2009

Jocelyn în 2010

Citeşte şi: Buzele pline confera tinerete chipului

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive