Jessica Simpson, dieta cu care a slăbit 45 de kilograme în jumătate de an

Jessica Simpson mărturiseşte cum a reuşit să slăbească 45 de kilograme în jumătate de an.
Jessica Simpson, dieta cu care a slăbit 45 de kilograme în jumătate de an

Nu de puţine ori Jessica Simpson a fost văzută de către fani trecând prin diferite transformări. Deşi ne-a obişnuit cu kilogramele în plus, mai ales după sarcinile prin care a trecut, vedeta a decis că este timpul pentru o schimbare.

Artista a postat recent fotografii în care se mândreşte cu silueta ei şi chiar povesteşte fanilor cum a păstrat o pereche preferată de blugi în dulap, de pe vremea când aceştia o încăpeau, iar că acum le-a dat o a doua şansă pentru a vedea dacă şi ei i-au dat ei o nouă şansă.

„Am ţinut această pereche de blugi în dulap pentru 14 ani, nu exagerez! M-am gândit că dacă sunt în ultimele mele ore înainte de a schimba prefixul, să le dau o a doua şansă”, a scris cântăreaţa în vârstă de 40 de ani.

Astfel, Jessica Simpson a slăbit, după ce a născut a treia oară în urmă cu 10 luni, nu mai puţin de 45 de kilograme în aproximativ jumătate de an.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Cum a reuşit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

Antrenorul Harley Pasternak a dezvăluit dieta vedetei în vârstă de 40 de ani, cu care a reuşit să slăbească în timp record.

„Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi. Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a declarat antrenorul artistei.

Pasternak a ghidat-o pe Simpson, care a început cu 6000 de paşi zilnic şi a ajuns apoi la 14000. În privinţa a ceea ce mânca, fiecare masă concepută de antrenor conţinea proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările erau o combinaţie de proteine şi de fibre sau de proteine şi de grăsimi. Jessica a trebuit să susţină câte trei sesiuni de fitness pe săptămână, a câte 45 de minute. A petrecut câte o oră pe zi departe de orice sursă de tehnologie şi de internet. Pe lângă dieta şi sport, somnul joacă un rol important în procesul de slăbire, aşa că o oră petrecută fără aparatură conectată la internet a facilitat un somn mai liniştit. Pentru ca perioada de odihnă să funcţioneze, e nevoie de cel puţin şapte ore de somn neîntrerupt, informează Click!