Jennifer Lawrence, secrete de dietă: ”Mănânc ca un om al peşterii”

Jennifer Lawrence a vorbit deschis despre stilul său alimentar.
Jennifer Lawrence, secrete de dietă: ”Mănânc ca un om al peşterii”
FOTO: Hepta / Jennifer Lawrence, secrete de dietă: ”Mănânc ca un om al peşterii”
Jennifer Lawrence este una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood şi, pe bună dreptate! Vedeta este foarte deschisă şi nu ezită să-şi dezvăluie din secretele de frumuseţe sau stil de viaţă, motiv pentru care, în urma unui interviu, a explicat ce face pentru o siluetă de invidiat, actriţa fiind o mare iubitoare de mâncare.
 
Câştigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 30 de ani a  mărturisit într-un interviu pentru revista Vogue care este dieta pe care o urmează şi ce exerciţii face pentru a se menţine, chiar dacă nu o interesează atât de mult felul în care arată.

Secrete de dietă

”Nu-mi place când oamenii spun „Fac doar asta sau mănânc doar asta”. Eu mănânc. Nu sunt atât de strictă în privinţa dietei mele. Dacă vreau o felie de pizza, mănânc o felie de pizza. Dar mă antrenez mai mult decât de obicei pentru că vreau să arăt într-un anumit fel şi să mă cuprindă hainele pe care le am”, a declarat actriţa.
 
”Sunt fotografiată chiar şi când nu-mi doresc aşa că este puţină presiune pentru a arăta bine. Pentru mine este mult mai uşor să depun mai mult efort la sală decât să spun ”Oh, nu! Nu pot mânca asta”, a continuat Jennifr.
 
În anul 2012, Jennifer Lawrence a povestit într-un interviu pentru Elle că niciodată nu s-ar înfometa.
 
”Mănânc ca un om al peşterii. O să fiu singura actriţă despre care nu se va zvoni că este anorexică. La Hollywood, sunt obeză. Sunt considerată o actriţă grasă”, povesteşte Jennifer.
 
În luna martie 2018, într-un interviu pentru revista Vanity Fair, Jennifer Lawrence a vorbit despre dieta pe care a fost nevoită să o ţină pentru rolul balerinei din Red Sparrow.
 
Nu pot să ţin o dietă. Îmi este foame. Trebuie să stau în picioare. Am nevoie de multă energie”.
 
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
TOP alimente care cresc libidoul