Jennifer Lawrence, însărcinată pentru prima oară, la 31 de ani

Jennifer Lawrence se pregătește să devină mamă pentru prima oară! Actrița în vârstă de 31 de ani și soțul ei au dezvăluit că vor deveni părinți.

Jennifer Lawrence se pregătește să devină mamă pentru prima oară! Actrița în vârstă de 31 de ani și soțul ei, Cooke Maroney (37 ani), au dezvăluit că vor deveni părinți. Vestea a fost confirmată pentru publicația People.

Jennifer Lawrence și povestea ei de dragoste

Jennifer Lawrence și soțul ei s-au întâlnit prima oară în iunie 2018, câteva luni mai târziu, în februarie 2019, cei doi s-au logodit, iar un an mai târziu și-au unit destinele în Rhode Island. Deși câștigătoarea premiului Oscar este extrem de discretă în privința vieții sale private, nu a ezitat să vorbească despre soțul ei în podcast-ul Naked with Catt Sadler.

Vedeta a mărturisit că „este cel mai minunat om pe care l-am întâlnit vreodată. Chiar este și devine din ce în ce mai bun”.

Star-ul seriei The Hunger Games a vorbit în 2019 despre motivul pentru care a vrut să se căsătorească cu soțul ei.

„Am început cu începutul: „Cum mă simt? Este drăguț? Este bun? Pur și simplu el este alesul. Știu cât de prostesc sună asta, dar pur și simplu el este alesul. Este cea mai minunată persoană pe care am întâlnit-o și mă simt onorată să devin Maroney”, a povestit actrița.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă