Jennifer Lawrence, cea mai sexy actriţă de la Hollywood

Actriţa americană Jennifer Lawrence ocupă primul loc într-un top al celor mai sexy actriţe de la Hollywood, realizat de revista Total Film, informează Mediafax.
Jennifer Lawrence, cea mai sexy actriţă de la Hollywood

Actriţa americană Jennifer Lawrence ocupă primul loc într-un top al celor mai sexy actriţe de la Hollywood, realizat de revista Total Film, informează Mediafax.

Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori ai revistei Total Film, o cunoscută publicaţie cu specific cinematografic.

Prima poziţie în acest clasament insolit este ocupat de Jennifer Lawrence.

Nominalizată la Oscar pentru foarte apreciatul ei rol din „Silver Linings Playbook”, tânăra actriţă americană place publicului larg mai întâi pentru aerul ei natural şi pentru polivalenţa ei actoricească.

Deşi i-a sedus pe criticii de cinema cu rolul din „Silver Linings Playbook”, Jennifer Lawrence are în acelaşi timp mare succes şi la public, fiind eroina francizei „The Hunger Games”, al cărei al doilea film va fi lansat în acest an.

Locul al doilea este ocupat de Scarlett Johansson, despre care se spune că are tot ce îi trebuie pentru a fi pe placul publicului.

Aleasă de mai multe ori „cea mai sexy femeie a anului”, actriţa americană a pierdut însă acest titlu şi ocupă acum doar poziţia a doua, rămânând însă una dintre cele mai seducătoare apariţii feminine din cinematografia hollywoodiană.

Scarlett Johansson va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Janet Leigh din filmul biografic despre Alfred Hitchcock şi în filmul „Don Jon’s Addiction”, regizat de Joseph Gordon-Levitt.

Kristen Stewart, clasată pe locul al treilea, a avut parte de un an bogat în emoţii. În ciuda nominalizării la Zmeura de Aur la categoria „cea mai proastă actriţă” pentru rolul Bella din filmele francizei „Amurg/ Twilight”, actriţa americană are o frumuseţe care încântă publicul şi criticii de film.

Ea va juca în curând în continuarea filmului „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător”, un film care a făcut deja mult zgomot la Hollywood.

Kristen Stewart a avut în vara anului trecut o aventură cu regizorul acestei pelicule, Rupert Sanders, iar această infidelitate – recunoscută de ambii protagonişti – a condus la despărţirea ei de Robert Pattinson şi a regizorului de soţia sa, Liberty Ross.

Emma Stone a cucerit inima personajului Spiderman anul trecut şi ocupă locul al patrulea în acest top. Actriţa americană a cucerit restul planetei însă cu rolurile din „Culoarea sentimentelor/ The Help” şi „Crazy Stupid Love”.

Admiratorii ei au motive de bucurie: tânăra actriţă cu părul roşu şi ochi albaştri va apărea în şase filme în 2013.

Mila Kunis se află pe poziţia a cincea. Marele public a descoperit-o alături de Natalie Portman în drama „Black Swan”.

De atunci, actriţa cu origini slave a fost aleasă cea mai sexy femeie din lume de către publicaţia Esquire Magazine şi i-a luat locul lui Demi Moore în braţele lui Ashton Kutcher. Mila va putea fi văzută în acest an în cinematografe în filmul „Grozavul şi puternicul Oz”.

Topul 10 al celor mai sexy actriţe de la Hollywood este completat în ordine de Emma Watson, Anne Hathaway, Zooey Deschanel, Natalie Portman şi Charlize Theron.

A apărut numărul de februarie GLAMOUR!
A apărut numărul de februarie GLAMOUR!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă