Jennifer Aniston: ”Nu-mi mai e teamă de coșul de pâine”

Vedeta din sitcomul Friends mărturisește că de când a reintrodus carbohidrații în dietă a observat o diferență. Ce mănâncă Jennifer Aniston la 52 de ani.
Jennifer Aniston: ”Nu-mi mai e teamă de coșul de pâine”
Jennifer Aniston, despre dietă și sport: ”Nu-mi mai e teamă de coșul de pâine”

Ani la rând Jennifer Aniston a urmat o dietă scăzută în carbohidrați, dar acum vedeta mărturisește că nu se mai teme de coșul cu pâine. Actrița în vârstă de 52 de ani reintroduce carbohidrații în planul său alimentar.

Jennifer Aniston, despre dietă, sport și accidentarea la spate

„Am început să-mi ofer o pauză și-mi permit să mănânc paste, un sandwich”, a spus actrița pentru publicația People. „Toată lumea se teme de coșul de pâine. Mie nu-mi mai este frică. Câtă vreme fac totul cu moderație”, a continuat Jennifer Aniston.

Vedeta din sitcomul Friends mărturisește că de când a reintrodus carbohidrații în dietă a observat o diferență.

„Corpul meu chiar apreciază asta și parcă-mi spune „Oh, mulțumesc! De ce mă ții departe de lucrurile pe care le iubesc?””, a spus vedeta.

Dimineața, actrița în vârstă de 52 de ani pune foarte mult accentul pe băuturile pe care le consumă.

Cumva în mod natural țin post intermitent, pentru că nu sunt genul de persoană care să consume micul dejun dimineața. Îmi beau cafeaua și colagenul”, povestește Jennifer.

În ultimii ani a adus destul de multe modificări dietei și antrenamentelor, mai ales după ce s-a confruntat cu o accidentare la spate în luna octombrie în urma unui antrenament mai solicitant. După acest episod, vedeta a făcut pilates pentru recuperare, iar în prezent îl practică de trei sau patru ori pe săptămână.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi