Jane Seymour, secretul pentru un gât fără riduri, la 68 de ani

La 68 de ani, Jane Seymour se foloseşte de un truc care o ajută să scape de ridurile din zona gâtului.
Jane Seymour, secretul pentru un gât fără riduri, la 68 de ani
FOTO: profimediaimages.ro / Jane Seymour, secretul pentru un gât fără riduri, la 68 de ani. Foloseşte bandă adezivă

Jane Seymour a dezvăluit unul dintre secretele ei de frumuseţe care o ajută să aibă o apariţie tânără şi fără cusur, atât în timpul filmărilor, cât şi pe covorul roşu. Actriţa în vârstă de 68 de ani a mărturisit în cadrul emisiunii Loose Women, din Marea Britanie, că pentru a obţine un aspect tânăr al pielii, în special în zona gâtului, se foloseşte de benzile adezive.

“În primul rând, toţi îmbătrânim. Nu ştiu dacă aici, în Anglia, se găseşte, dar este o cremă cu numele meu pe ea care este cel mai bine vândut produs în America. De multe ori, când apar la TV, folosesc bandă adezivă în zona gâtului”, a mărturisit actriţa.

Acesta nu este singurul ei secret, Jane Seymour apelând cu încredere şi la peruci pentru un look tânăr. Nu are intenţii să apeleze la botox, actriţei fiindu-i teamă că nu va mai putea să se folosească de expresiile faciale când joacă un rol.

“Un alt truc care mă ajută să par mai tânără este acela de a purta o perucă. Mulţi cred că atunci când faci parte din lumea asta de la Hollywood trebuie să ai anumite modificări, botox şi ce se mai poate. Nu sunt împotriva nimănui care apelează la aceste intervenţii, ba chiar mi se par fantastice câtă vreme sunt făcute bine. Sunt actriţă şi chiar cred că am nevoie ca gura, faţa şi gâtul să poată fi mişcate. Dacă nu se întâmplă lucrul ăsta, nu pot juca rolul, nu pot transmite emoţii. Pur şi simplu mă simt confortabil în pielea mea”, a mai povestit actriţa.

Deşi în trecut a fost tentată să apeleze la operaţiile estetice, Jane susţine că nu are nicio intervenţie. Ceea ce o face să se răzgândească de fiecare dată sunt alţi oameni care, în urma acestora, sunt de nerecunoscut.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Mihaela Sebeni: mamografia, o investigație de o importanță covârșitoare de peste 120 de ani