Jane Fonda: de ce a ales abstinența sexuală, la 82 de ani

Jane Fonda a mărturisit că a ales abstinența sexuală și că ”a închis acolo jos”. Decizia a venit în urma celor trei mariaje eșuate.
23.10.2020 | Necsoiu Alexandra
Jane Fonda: de ce a ales abstinența sexuală, la 82 de ani
Jane Fonda: de ce a ales abstinența sexuală, la 82 de ani

După ultima sa relaţie, care a durat opt ani de zile, Jane Fonda anunţă că nu mai vrea să întâlnească niciun bărbat. Actriţa în vârstă de 82 de ani susţine că a ales abstinenţa sexuală după cele trei mariaje și că ”a închis acolo jos”.

Jane Fonda a ales abstinența sexuală

“Nu mai vreau să ies cu niciun bărbat. Am făcut asta până în urmă cu câţiva ani. Am 80 de ani. Am închis acolo jos”, a mărturisit actriţa pentru publicaţia Extra.

Decizia de a renunţa să mai iasă cu vreun bărbat a venit după  ce a dezvăluit că sexul a avut un impact foarte mare asupra vieţii sale, într-un mod negativ, considerând că abuzul sexual, trădarea şi nesiguranţa au devenit probleme universale.

“Nu cred că sunt singura femeie a cărei viaţă a fost afectată în profunzime de problema sexualităţii. Fie că este vorba de abuz, dorinţa de a mulţumi, trădarea sau nesiguranţa…este ceva universal. Sexul a avut un impact major asupra vieţii mele şi nu într-un mod bun”, a povestit actriţa.

De-a lungul anilor, Jane a fost căsătorită cu Roger Vadim (1965-1973), cu  Tom Hayden (1973-1990) şi Ted Turner (1991-2001). Actriţa are trei copii, Mary Luana Williams în vârstă de 50 de ani cu Randy Williams, Vanessa Vadim în vârstă de 49 de ani cu primul ei soţ Roger şi Troy Garity în vârstă de 44 de ani cu cel de-al doilea soţ, Tom.

Chiar dacă susține că a renunțat la sexul cu bărbații, actrița în vârstă de 82 de ani nu se sfiește să mărturisească că s-a împrietenit destul de bine cu vibratorul. Mai mult, în urma unui interviu, vedeta a recunoscut că deține un dispozitiv care seamănă cu un colier și pe care îl poartă după ea chiar și atunci când se află la restaurant.