Iuliana Tudor, trucuri care o ajută să-şi menţină aceeaşi greutate chiar şi după 20 de ani

Iuliana Tudor are aceeaşi greutate ca în urmă cu 20 de ani. Iată care sunt secretele de dietă şi frumuseţe ale vedetei.
  • Publicat:
Iuliana Tudor, trucuri care o ajută să-şi menţină aceeaşi greutate chiar şi după 20 de ani
FOTO: Iuliana Tudor / Iuliana Tudor, trucuri care o ajută să-şi menţină aceeaşi greutate chiar şi după 20 de ani

Iuliana Tudor are o siluetă impecabilă la vârsta de 42 de ani, iar secretul stă în spatele alimentaţiei sănătoasă şi a orele de sport care au ajutat-o să se menţină în formă. Vedeta are aceleaşi kilograme ca acum 20 de ani, iar acum ne-a dezvăluit la ce trucuri apelează în sezonul rece, nu doar în privinţa dietei, ci şi legat de secrete de frumuseţe.

Chiar dacă în sezonul rece încercăm să ne expunem pielea cât mai puţin intemperiilor, aceasta are nevoie de o îngrijire atentă. Anumite obiceiuri sunt esenţiale atunci când vorbim de îngrijirea tenului, pentru a obţine un aspect sănătos pe parcursul întregului an.

”Pentru ten, folosesc în special crema de gălbenele, dar şi o cremă protectoare pentru temperaturi scăzute”, spune prezentatoarea emisiunii Vedeta Populară. ”Obişnuiesc să fac infuzii cu ceai de muşeţel o dată pe săptămână, îmi curăţ tenul cu un amestec de cafea şi ulei de cocos, iar pentru corp folosesc de ceva timp uleiul de cocos”, continuă Iuliana.

În privinţa alimentaţiei pe care o urmează în sezonul rece, Iuliana are câteva obiceiuri pe care le respectă cu sfinţenie: ”Introduc cât mai multe grăsimi sănătoase, citrice, măresc porţia de pătrunjel, proteine (cât mai puţin din carne, spre deloc), apă mai multă, ceaiuri cu miere, ghimbir, seminţe etc. În plus, încerc să fac mişcare, pilates sau exerciţii de întreţinere pe care obişnuiesc să le fac dimineaţa, acasă”, ne spune vedeta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Web-Editor - Alexandra Necșoiu
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ... citește mai mult
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă