Iuliana Tudor s-a întors din vacanţă. Ce destinaţie a ales pentru acest an prezentatoarea?

Gazda emisiunii “O dată-n viaţă” a ales să-şi petreacă anul acesta vacanţa în Grecia, optând pentru o insulă cu mare încărcătură istorică - Rhodos.
  • Publicat:

Vedeta TVR şi gazda emisiunii “O dată-n viaţă” s-a relaxat şi şi-a încărcat bateriile pentru noile proiecte, în insula Rhodos. Timp de o săptămână, Iuliana a pus pe silent telefonul şi s-a bucurat de mare şi de soare, dar şi timp de calitate petrecut în familie.

 “Cred că oricare dintre insulele Greciei e frumoasă pur şi simplu! În fiecare există acelaşi aer romantic, de poveste, absolut cuceritor. În Rhodos e la fel. Răsăritul şi apusul …o poezie! Aici a fost ridicată una dintre cele 7 minuni ale lumii, Colosul din Rhodos. Oraşul medieval, Patrimoniu UNESCO este unic.
M-am lăsat purtată de străduţele mici, cu taverne cochete şi magazine în care găseşti de la arme vechi până la costume de epocă, cu flori pretutindeni, cu oameni deschişi, prietenoşi care se bucură că eşti acolo, că-i descoperi, îţi oferă o bere (la cizmă, ceva uriaş:))) sau un vin specific zonei, vinuri cu tradiţie extrem de bune!
Acolo peştele şi fructele de mare se gătesc în atâtea feluri încât vacanţa a fost prea scurtă să le pot încerca pe toate. Absolut delicioase. Ca să nu mai vorbesc despre dulciuri:) O călătorie ca o poveste, de fiecare dată în Grecia! Deja mi-e dor…”, a mărturisit Iuliana Tudor, care pregăteşte noi surprize telespectatorilor săi fideli de la TVR.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă