Iulia Vântur, îndrăgostită de dansul din buric

Iulia Vântur se pregăteşte pentru un nou sezon "Dansez pentru tine"... în paşi de dans! Prezentatoarea adoră belly-dance despre care susţine că e un dans senzual, care a atras-o mereu.
Iulia Vântur, îndrăgostită de dansul din buric

Iulia Vântur se pregăteşte pentru un nou sezon „Dansez pentru tine”… în paşi de dans! Prezentatoarea adoră belly-dance despre care susţine că e un dans senzual, care a atras-o mereu.

„E una din plăcerile mele. Belly-dance este un stil senzual, graţios. Cred că orice femeie ar trebui să-l încerce, tocmai pentru a-şi descoperi mai bine trupul, senzualitatea, feminitatea. Este o metodă bună de a exersa auto-controlul. În plus, câştigi şi o postură frumoasă. M-a atras mereu şi mi-am dorit să încerc. Mi-a plăcut să-l văd şi pe ringul de la ‘Dansez pentru tine”, iar atunci când am ajuns în Dubai mi-am cumpărat câteva DVD-uri pentru a mă iniţia. Dorinţa de a învăţa acest dans m-a făcut să caut mai mult pe Internet şi aşa am ajuns să particip la cursurile organizate în Bucureşti, apoi la un workshop organizat de un dansator egiptean – Wael Mansour”, a explicat Iulia pentru protvmagazin.ro.

Citeşte mai multe pe www.protvmagazin.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL