Irina Shayk ne arată care sunt cele mai sexy rochii de mireasă GALERIE FOTO

Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo a pozat recent pentru colecţia de rochii de mireasă semnate Alessandro Angelozzi, deemonstrând încă o dată cât este de sexy.
05.11.2012

Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo a pozat pentru colecţia de rochii de mireasă semnate Alessandro Angelozzi, demonstrând încă o dată cât este de sexy.

Modelul de origine rusă Irina Shayk apare în catalogul Haute Couture 2013  al designerului italian Alessandro Angelozzi, în care sunt prezentate tendinţele pentru anul următor în ceea ce priveşte rochiile de mireasă.

După cum se poate vedea, liniile sunt senzuale, urmăresc formele trupului, scot în evidenţă feminitatea, fără să fie dificil de purtat pentru o femeie în cea mai importantă zi din viaţă. Designerul a preferat satinul în combinaţie cu voal, iar culoarea dominantă este albul pur.

Desigur, pentru că vorbim despre o colecţie haute couture, designerul a infiltrat printre miresele în alb şi câteva modele de rochii roşii, pline de pasiune. Probabil pentru domişoarele de onoare mai îndrăzneţe…

Recomandare video
Un medic avertizează: și vegetarienii pot acumula grăsime în ficat