Irina Rimes a fost externată. Află ce a păţit artista de Revelion!

În noaptea de Revelion cântăreaţa Irina Rimes a ajuns de urgenţă la Spitalul Elias din Bucureşti, cu o puternică hemoragie internă. Artista a ajuns la miezul nopţii în sala de operaţie.
03.01.2020
Irina Rimes a fost externată. Află ce a păţit artista de Revelion!
foto: Facebook/ Irina Rimes/ Irina Rimes a fost externată. Află ce a păţit artista de Revelion!

În noaptea de Revelion cântăreaţa Irina Rimes a fost dusă de urgenţă la Spitalul Elias din Bucureşti, cu o puternică hemoragie internă. Artista a ajuns la miezul nopţii în sala de operaţie.

În data de 31 decembrie, Irina Rimes postase pe pagina sa de Facebook un mesaj video prin care îţi cerea scuze fanilor care o aşteptau pe scena din Iaşi pentru a sărbători noaptea dintre ani.
“Acum sunt în drum spre casă, după 4 zile de dureri infernale şi zâmbesc. Zâmbesc ca a trecut şi zâmbesc că am realizat ca am în jurul meu oameni mulţi cărora le pasa de sănătatea mea. Mulţumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură”, a scris artista ieri seară pe contul de Facebook.

Colegul său de la Vocea României, Horia Brenciu a fost  cel care a anunţat că Irinei Rimes i s-a făcut rău în timpul unui concert. „Astăzi n-o sa trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aş vrea să vă spun că prietena şi colega mea Irina Rimes a intrat în operaţie. Orice gând bun de-al vostru e binevenit şi cred că va fi resimţit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, este mesajul artistului.

Diagnosticul pus a fost de endometrioză, necesitând intervenţia chirurgicală de urgenţă. Ieri, vedeta PRO TV a fost externată, starea de sănătate fiind bună. Pentru a-şi linişti fanii, Irina Rimes scris pe contul de Instagram:  ”Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi. Nu doresc să dezvălui istoricul problemelor mele de sănătate, mai ales că sunt de natură ginecologică. Unele lucruri trebuie să rămână private”.

Irina Rimes  – pe numele din buletin Remeş –  s-a născut pe 16 octombrie 1991 în Republica Moldova. Din 2013 s-a mutat în România, iniţial activând în proiectul IRRA, care nu a funcţionat. A cunoscut un succes fulminant după ce şi-a schimbat numele de scenă în Irina Rimes. În plan personal lucrurile nu au stat la fel de bine, artista divorţând acum doi ani.
Recent, Irina Rimes şi-a deschis şi o casă de producţie unde intenţionează să colaboreze cu talentele descoperite la Vocea României.

Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională