Inna, sexy în braţele lui Jesus Luz, fostul iubit al Madonnei

Cântăreaţa româncă nu pierde vremea! Inna şi-a lansat un nou clip, pentru piesa "Caliente", în care apare pe o plajă, alături de Jesus Luz, fostul "playboy" al Madonnei.
Inna, sexy în braţele lui Jesus Luz, fostul iubit al Madonnei

Cântăreaţa româncă nu pierde vremea! Inna şi-a lansat un nou clip, pentru piesa „Caliente”, în care apare pe o plajă, alături de Jesus Luz, fostul „playboy” al Madonnei.

Bruneta a scos o  melodie cu versuri în paniolă, drept pentru care s-a gândit să apeleze la un latino-lover pur, care să confere piesei credibilitate sută la sută. Aşa se face că l-a ales pe Jesus, cu care apare în ipostaze extrem de sexy.

Acesta este un model de origine braziliană, cunoscut şi apreciat în toată America Latină unde Inna are deja mare priză la public, în special la cel mexican. Prin urmare, cântăreaţa a găsit reţeta perfectă şi e de la sine înţeles că vara aceasta va da lovitura cu „Caliente”.Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată