Inna, BEST Female la RMA: vezi cum s-a prezentat pe scena VIDEO

Inna a fost una dintre cele mai spectaculoase aparitii de la Romanian Music Awards 2011.
Inna, BEST Female la RMA: vezi cum s-a prezentat pe scena VIDEO
Inna, BEST Female la RMA: vezi cum s-a prezentat pe scena VIDEO

Dupa cum ne asteptam, Inna a fost una dintre cele mai spectaculoase aparitii de la Romanian Music Awards 2011. Cantareata a purtat pe covorul rosu o rochie deosebit de eleganta, Blumarine, iar pe scena a avut o tinuta sexy Wanda’s Dream New York, in combinatie cu pantofi Christian Louboutin.

Inna a fost femeia serii la RMA 2011. Ea a plecat acasa cu 3 trofee: Best Female (sectiune la care s-a luptat cu Alexandra Stan, Andra, Andreea Banica si Corina), Best Website si premiul pentru popularitate acordat de revista OK.

Cantareata a urcat pe scena alaturi de trupa ei si a interpretat live o serie de piese din repertoriul national si international, dupa care s-a dezlantuit pe ritmurile propriilor piese care i-au adus celebritatea in toata lumea.

Vezi mai jos cum a s-a prezentat pe scena si spune-ne daca isi merita statutul de star international!

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație