Incredibil… cum arată fără machiaj! Nu o vei recunoaşte pe Mila Kunis!

Declarată de curând "Cea mai sexy femeie în viaţă" de către juriul critic al unei reviste iunternaţionale pentru bărbaţi, Mila Kunis a fost surprinsă într-o ipostază greu de imaginat.
14.12.2012
Incredibil... cum arată fără machiaj! Nu o vei recunoaşte pe Mila Kunis!

Declarată de curând „Cea mai sexy femeie în viaţă” de către juriul critic al unei reviste internaţionale pentru bărbaţi, Mila Kunis a fost surprinsă într-o ipostază greu de imaginat.

Nemachiată, actriţa americană este de nerecunoscut: cearcăne mari, părul nearanjat, ochii adânciţi în orbită…

În momentul în care paparazzi au imortalizat momentul nefast, Mila Kunis era în prezenţa partenerului ei, actorul Aston Kutcher. Cei doi s-au îmbrăcat în ţinute sport şi au ieşit să-şi plimbe câinele.

 

Mila Kunis şi-a câştigat celebritatea în urma rolului din Black Swan, pentru care a primit premiul Marcello Mastroianni, la categoria „cel mai bun tânăr actor”, în cadrul celei de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Citeşte şi: Mila Kunis, cea mai sexy femeie în viaţă

Sexul cu Justin Timberlake i-a provocat somn actritei Mila Kunis

 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă