Imagini rare cu vedete care au încălcat legea GALERIE FOTO

Chiar dacă, în majoritatea timpului, le vedem pe covorul roşu, într-o ţinută impecabilă, şi vedetele mai calcă strâmb. Că vorbim de şofat sub influenţa alcoolului, posesie de droguri sau tulburarea liniştii publice, celebrităţile le-au încercat pe toate, iar poliţia a avut grijă să surprindă expresiile starurilor în momentul cu pricina.

Chiar dacă, în majoritatea timpului, le vedem pe covorul roşu, într-o ţinută impecabilă, şi vedetele mai calcă strâmb.

Că vorbim de şofat sub influenţa alcoolului, posesie de droguri sau tulburarea liniştii publice, celebrităţile le-au încercat pe toate, iar poliţia a avut grijă să surprindă expresiile starurilor în momentul cu pricina.

Bill Gates, Jane Fonda, Al Pacino şi Paris Hilton sunt doar câteva dintre vedetele care „au pozat”, sau mai bine spus au fost obligate să stea la poza de identificare din arestul poliţiei.

Intră în GALERIA FOTO şi vezi cine, cum şi când a încălcat legea la Hollywood.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex