Îl mai recunoşti? Mihai Bendeac a slăbit uimitor în ultimele 3 luni!

Mihai Bendeac a devenit alt om. Fizic vorbind, actorul s-a transformat în ultimele 3 luni extrem de mult, aşa de mult încât e de nerecunoscut. A scăpat de 10 kilograme, a pus ceva muşchi şi s-a... masculinizat.
Îl mai recunoşti? Mihai Bendeac a slăbit uimitor în ultimele 3 luni!

Mihai Bendeac a devenit alt om. Fizic vorbind, actorul s-a transformat în ultimele 3 luni extrem de mult, aşa de mult încât e de nerecunoscut. A scăpat de 10 kilograme, a pus ceva muşchi şi s-a… masculinizat.

Actorul a împărtăşit cu prietenii de pe Facebook bucuria pe care o trăieşte zilele astea, când şi-a dat seama de rezultate.

„Am câştigat ceva în ultimul timp. Voinţă. Când am început antrenamentele şi regimul, mi-am propus să ajung, în momentul în care să nu par mai gras sau mai puţin ”lucrat” decât manechinii şi manechinele expuse în sală.

După 3 luni, 26 de antrenamente şi 10 kilograme mai puţin, am făcut-o şi pe-asta. 🙂 N-o luaţi ca pe o laudă cocălărească. Dar sunt mândru că mi-am demonstrat, la aproape 30 de ani, că încă am determinare. Şi sper că un mai vârstnic prieten avea dreptate când imi spunea: ”Bărbatul e bărbat după 30.” :))”, scrie Mihai pe contul său de Facebook.

Cât despre regim, grătarul se pare că a fost de bază: ” Aşa şi cu regimul. O mie de vorbe, o pară nu fac. Soluţia e simplă. Carne pe grătar, NU dulciuri, abţinere TOTALĂ de la orice pofte. Plus antrenamente, alergări etc. Restul, cred eu, e vrajeală. :)”.

Sursa: Facebook

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața