Huidu s-a retras la tara cu un psiholog. Gainusa s-a retras la munte si refuza sa mai sofeze

Marcati de accidentul tragic petrecut in weekendul acesta si in urma caruia 3 persoane au decedat, prezentatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor" s-au retras, fiecare pe drumul lui.
Huidu s-a retras la tara cu un psiholog. Gainusa s-a retras la munte si refuza sa mai sofeze
Huidu s-a retrs la tara cu un psiholog. Gainusa s-a retras la munte si refuza sa mai sofeze

Marcati de accidentul tragic petrecut in weekendul acesta si in urma caruia 3 persoane au decedat, prezentatorii emisiunii „Cronica Carcotasilor” s-au retras, fiecare pe drumul lui.

Astfel, din presa de azi, aflam ca Serban Huidu s-a retras la tara impreuna cu un psiholog pentru a reusi sa treca pentru socul tragediei.

La randu lui, colegul Mihai Gainusa nu vrea sa dea ochii cu presa, asa ca s-a retras si el, la vila sa de la Cheia. Gainusa nu a vrut sa faca nici o declaratie, spunand ca tot ce a avut de transmis, i-a stransmis lui Serban.

Profund marcat de tragedia colegului sau, Gainusa nu a mai fost in stare nici sa conduca pana la Cheia, apeland la un sofer.

Citeste si: Huidu, trimis la psiholog dupa accidentul fatal pe care l-a provocat

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit