Hilaria Baldwin, reţetă sănătoasă de fursecuri cu ciocolată neagră

Hilaria Baldwin a împărtăşit cu fanii ei o reţetă absolut delicioasă şi sănătoasă de fursecuri cu ovăz şi ciocolată neagră.
18.06.2020 | Autor: Alexandra Necsoiu
Hilaria Baldwin, reţetă sănătoasă de fursecuri cu ciocolată neagră
FOTO: Hepta / Hilaria Baldwin, reţetă sănătoasă de fursecuri cu ciocolată neagră

Nu mai este niciun secret că Hilaria Baldwin, instructor de yoga, expert în wellness, mamă a patru copii şi soţia actorului Alec Baldwin, este foarte atentă în privinţa sănătăţii sale şi a stilului de viaţă pe care-l urmează. Aşa cum a explicat şi în cartea ei, The Living Clearly Method: 5 Principles for a Fit Body, Healthy Mind & Joyful Life, să ai o relaţie sănătoasă cu mâncarea este o adevărată provocare pentru mulţi, inclusiv pentru ea.

Soţia actorului Alec Baldwin spune că ocazional se răsfaţă cu o gustare de calitate, mai exact cu fursecuri cu ciocolată neagră şi fulgi de ovăz pe care îi prepară chiar ea şi care sunt desertul favorit al fiicei sale, mai ales că sunt bogaţi în proteine şi grăsimi bune.

INGREDIENTE

  • unt de cocos topit
  • 2 linguriţe de unt de arahide crunchy
  • zahăr de cocos
  • 1 linguriţă de melasă
  • 4 linguriţe de lapte de migdale
  • 1 ou mare
  • 1 linguriţă de extract de vanilie
  • fulgi de ovăz
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • chipsuri de ciocolată neagră
  • 1 linguriţă de sare

MOD DE PREPARARE

Se lasă cuptorul la preîncălzit la 200 de grade Celsius şi se pregăteşte o tavă cu foaie de copt. Într-un bol mare se amestecă uleiul, untul de arahide, zahărul şi melasa şi cu un blender electric la viteză medie se amestecă ingredientele timp de 2-3 minute, până se obţine o textură cremoasă şi pufoasă. Se adaugă laptele de migdale, oul şi extractul de vanilie şi se amestecă încă un minut până se incorporează şi aceste ingrediente. Într-un alt bol se amestecă fulgii de ovăz cu praful de copt şi se adaugă peste celelalte. Din nou se amestecă cu ajutorul blenderului timp de 1 minut, la viteză mică. Se adaugă chipsurile de ciocolată. Se începe modelarea fursecurilor. Se ia câte o lingură din compoziţie, se formează o bilă şi se presează pe foaia de copt. La final se presară puţină sare deasupra.

Se lasă la cuptor timp de 13-16 minute până obţin un aspect maroniu. Se lasă la răcit timp de 5 minute, apoi sunt gata de servire.

 

Cel mai nou articol Video: