Heidi Klum postează poze indecente pe reţelele de socializare

Fotomodelul german în vârstă de 40 de ani şi mămică a 4 copii nu încetează să ne uimească prin apariţiile sale impecabile şi trupul său perfect.
26.07.2013
Heidi Klum postează poze indecente pe reţelele de socializare

Fotomodelul german în vârstă de 40 de ani şi mămică a 4 copii nu  încetează să ne uimească prin apariţiile sale impecabile şi trupul său perfect.

Într-o vacanţă recentă petrecută în insulele Bora Bora, supermodelul a postat pe contul personal de Instagram o serie de poze foarte provocatoare, care îi dezvăluie atât sânii fermi cât şi fesele perfecte.

La cei 40 de ani ai ei, nu poate fi decât o dovadă în plus că a fi mamă nu înseamnă neapărat să îţi pierzi sex-appeal-ul, iar sportul şi alimentaţia echilibrată sunt atuurile unui corp de invidiat indiferent de vârstă.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
5 prieteni toxici de care n-ai nevoie în viața ta: pastila de psiho