Halle Berry, în costum de baie la 54 de ani. Cum a câştigat pariul cu timpul

La 54 de ani, Halle Berry a câştigat pariul cu timpul. Cum arată vedeta.
19.08.2020 | Alexandra Necsoiu
Halle Berry, în costum de baie la 54 de ani. Cum a câştigat pariul cu timpul
Halle Berry este una dintre cele mai îndrăgite actiţe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 54 de ani afişează o siluetă de invidiat, iar fotografiile cu ea în costum de baie vin ca o confirmare a faptului că este foarte atentă în privinţa dietei şi sportului.
 
Ce-i drept, privind atent pe reţelele de socializare, actriţa le arată fanilor că face foarte mult sport, fie în confortul casei, la sală sau chiar pe plajă. Aşadar, nimic nu o împiedică, motiv pentru care a câştigat pariul cu timpul.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Halle Berry: dietă şi sport

”Nu am ştiut ce vârstă are când am cunoscut-o, nu eram interesat de asta. În momentul în care am aflat, am fost complet socat, pentru că are disciplina şi forţa unei femei de 25 de ani” , a spus antrenorul personal al vedetei pentru revista People.
 
Actriţa Halle Berry a mărturisit că urmează dieta ketogenică de ani de zile, fiind o dietă care funcţionează perfect pentru corpul ei, mai ales că suferă de diabet. Mai mult, aceasta este dieta pe care a urmat-o şi în timpul sarcinii. Medicii recomandă dieta ketogenică în cazul unor afecţiuni medicale precum diabet, sindromul ovarelor polichistice şi epilepsie. Dar în cazul sarcinii, din motive evidente nu s-au realizat studii pentru a afla dacă este o dietă sigură în timpul sarcinii însă, există câteva studii care evidenţiază pericolele care apar în timpul sarcinii din cauza lipsei de acid folic. Femeile care urmează o dietă scăzută în carbohidraţi pe perioada sarcinii se expun riscului de a avea un copil cu probleme ale tubului neural, care poate duce la dezvoltarea unor afecţiuni precum anencefalie, o malformaţie care presupune dezvoltarea incompletă a creierului şi cutiei craniene sau spina bifida, arată un studiu din 2018.