Halle Berry, despre primul orgasm: ”Mi l-am oferit singură”

Actrița în vârstă de 54 de ani a dezvăluit detalii intime despre cum a început să-și exploreze sexualitatea, la vârsta de doar 11 ani.
Halle Berry, despre primul orgasm: ”Mi l-am oferit singură”
Halle Berry, despre primul orgasm: ”Mi l-am oferit singură”

Halle Berry nu se sfiește să vorbească despre experiențele sale sexuale din trecut. Actrița în vârstă de 54 de ani a dezvăluit detalii intime despre cum a început să-și exploreze sexualitatea, în urma unui video de tip Q&A (n.r.- întrebări și răspunsuri) postat pe contul ei de Instagram. Vedeta a dezvăluit că primul orgasm l-a avut la o vârstă fragedă.

Halle Berry, despre primul orgasm

”Îmi aduc aminte de primul meu orgasm”, povestește vedeta într-o conversație cu stilista și prietena ei Lindsay Flores. ”Mi l-am oferit singură”.

Când Flores, care nu-și putea aminti prima ei experiență, a întrebat-o pe Halle Berry ce vârstă avea când a avut primul ei orgasm, câștigătoarea Oscar a menționat că avea doar 11 ani. De asemenea, actrița își amintește că că vârsta aceea încerca să-și descopere sexualitatea, la fel ca multe alte fete. Într-o notă umoristică, vedeta i-a spus prietenei sale Florens că ar trebui să-i fie rușine pentru că nu-și amintește prima ei experiență.

”Îmi pare rău pentru tine acum”, a spus actrița.

Dezvăluirea vine la două luni după ce Berry a confirmat relația cu noul ei iubit, Van Hunt. O sursă a dezăluit pentru publicația People că actrița l-a introdus pe partenerul ei copiilor ei Nahla, în vârstă de 12 ani și Maceo, în vârstă de 7 ani.

”Petrec foarte mult timp împreună în casa din Malibu a lui Halle”, a dezvăluit sursa. ”Se bucură de puțină liniște. Van i-a cunoscut copiii și se pare că este destul de serios”.

Mai mult, sursa spune că cei doi se respectă foarte mult și au multe lucruri în comun.

”Amândoi sunt deștepți și oameni de succes și se pare că sunt într-o relație matură. Fac o pereche pe cinste!”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Mihaela Marinescu, VITALITAS: totul despre longevitate și îngrijirea de calitate a persoanelor vârstnice