Gwyneth Paltrow, mărturisiri din sarcină: „Am avut două cezariene, era să mor”

Invitată la un podcast, Gwyneth Paltrow a oferit detalii despre nașterea fiicei sale, dar și despre cicatricile cu care a rămas după cezariană.
27.10.2021
Gwyneth Paltrow, mărturisiri din sarcină: „Am avut două cezariene, era să mor”
Gwyneth Paltrow, mărturisiri din sarcină: „Am avut două cezariere, era să mor”

Gwyneth Paltrow a vorbit dintotdeauna deschis despre viața ei intimă, despre subiecte tabu, rutina de îngrijire și multe altele. De data aceasta, vedeta a vorbit despre sarcină. Mai exact, despre momentul în care a adus-o pe lume pe fiica ei Apple Martin și despre care spune că a fost aproape fatală.

Gwyneth Paltrow, despre cele mai grele momente din viața ei

Invitată la podcast-ul actorului Dax Shepard, actrița în vârstă de 49 de ani a oferit detalii despre nașterea fiicei sale, dar și despre cicatricile cu care a rămas în urma operației de cezariană și cât de pozitivă este în privința lor.

„Am avut două cezariene. Fiica mea a fost o urgență, a fost o nebunie, aproape am murit. Nu era deloc bine”, povestește actrița în podcast.

Vedeta a continuat explicând că intervențiile de cezariană au lăsat-o cu cicatrici cu care nu era obișnuită să le aibă. De asemenea, mărturisește că nu este prima oară când era să piardă o luptă. Un alt moment crunt din viața ei a fost atunci când a avut un avort spontan cu cel de-al treilea copil pe care fostul cuplu urma să îl aibă. La vremea aceea, Gwyneth Paltrow forma un cuplu cu Chris Martin, alături de care are doi copii.

„Am avut o experiență foarte urâtă când am fost însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar lucrurile nu au decurs cum trebuie și aproape am murit”, a spus în 2013 pentru Daily Mail.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?