Gwyneth Paltrow, fără riduri, la 47 de ani. Secretul banal pe care l-a învăţat de la mama ei

Actriţa în vârstă de 47 de ani se bucură nu doar de o siluetă de invidiat, ci şi de un ten impecabil, lipsit de riduri.
07.08.2020 | Alexandra Necsoiu
Gwyneth Paltrow, fără riduri, la 47 de ani. Secretul banal pe care l-a învăţat de la mama ei
FOTO: shutterstock / Gwyneth Paltrow, fără riduri, la 47 de ani. Secretul banal pe care l-a învăţat de la mama ei
Gwyneth Paltrow este un adevărat guru al frumuseţii şi, pe bună dreptate! Actriţa în vârstă de 47 de ani se bucură nu doar de o siluetă de invidiat, ci şi de un ten impecabil, lipsit de riduri. Acest aspect se datorează îngrijirii minuţioase, rutinii precare pe care o adoptă în fiecare zi, dar şi a secretului moştenit de la mama sa care o ajută să-şi păstreze tenul ca la 20 de ani.

Cum reuşeşte Gwyneth Paltrow să aibă un ten fără riduri

Vedeta a dezvăluit recent secretul pe care mama ei, Blythe, în vârstă de 77 de ani a învăţat-o. Similar fiicei ei, mama actriţei nu are riduri şi se bucură că a descoperit elixirul tinereţii.
 
”Secretul mamei, de care mă folosesc şi eu, este că utilizează ziua numai creme de noapte. Pielea are nevoie de mai multă grăsime ca să se hrănească decât credem. Folosesc numai creme de noapte, şi zi, şi noapte, şi aşa am reuşit şi reuşesc să-mi păstrez tenul perfect. Nu este nevoie neapărat de creme scumpe. Important este să folosim cremele de noapte şi ziua”, spune Gwyneth.
 
Vedeta menţionează că produsele mai grase îi fac pielea foarte fină.
 
”Întotdeauna acord cât mai puţin timp îngrijirii pielii. Nu trebuie să exagerezi. Poţi să-i faci mai mult rău, decât bine. Mă dau rapid cu cremă de noapte, dimineaţa şi seara, şi gata. Rezultatele se văd bine la mine”, a mai spus Gwyneth Paltrow.
 
Actriţa are mare grijă şi asupra alimentaţiei. Nu se atinge de dulciuri şi mănâncă mai puţină carne. Nu bea alcool, fiindcă deshidratează pielea şi o ridează. Pentru a nu se îngrăşa, face multă gimnastică.