Gunther din sitcom-ul Friends, diagnosticat cu cancer de prostată în stadiul 4

Vedeta a dezvăluit pentru prima oară diagnosticul de care suferă, cancer de prostată, fiind sub tratament de aproximativ trei ani.
Gunther din sitcom-ul Friends, diagnosticat cu cancer de prostată în stadiul 4
Foto: profimedia

Actorul James Michael Tyler în vârstă de 59 de ani a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Deși îndrăgitul „Gunther” din sit-com-ul Friends face chimioterapie fiind în stadiul 4, nu renunță să rămână pozitiv în privința stării lui de sănătate.

Lupta cu un cancer de prostată

Vedeta a dezvăluit pentru prima oară diagnosticul de care suferă, fiind sub tratament de aproximativ trei ani.

”Mă confrunt cu acest diagnostic de aproape trei ani…Este stadiul 4 acum, ultimul stadiu de cancer. Așa că, eventual, știți voi, probabil mă va ajunge”, a spus actorul potrivit publicației People.

În ciuda faptului că trece prin momente teribile, mangerul și prietenul său, Toni Benson, a declarat pentru publicația menționată că „își dorește să trăiască”.

”Va lupta cu asta. În ultima perioadă s-a bucurat de zile minunate. A făcut a doua tură de chimioterapie și până acum totul este bine. Speră că tratamentul va fi eficient”, a spus prietenul actorului.

Tyler a explicat că după ce a fost diagnosticat în septembrie 2018, a făcut terapie cu hormoni, care a decurs perfect timp de un an. Dar imediat în timpul pandemiei cancerul a progresat în organism și coloană vertebrală și l-a lăsat paralizat de la brâu în jos. Deși se află în scaun cu rotile, apropiații spun că este foarte mobil.

”Are o atitudine grozavă. Nu cred că pleacă nicăieri pentru mult timp”, spun apropiații. ”Principalul său obiectiv este acela de a schimba viețile oamenilor prin conștientizarea asupra cancerului de prostată”, continuă aceștia.

„Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu până acum. Nu este un proces ușor. M-a făcut să realizez cât de important este fiecare moment, fiecare zi. Și să lupt. Să nu renunț. Să fiu luminat. Să am obiective și să-mi setez obiective”, a spus actorul potrivit People.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi