Giulia si Vlad Huidu asteapta primul lor copil!

Giulia Anghelescu, solista trupei DJ Project, a marturisit, in direct la "Happy Hour" , ca este insarcinatacu iubitul ei, Vlad Huidu, fratele carcotasului Serban Huidu.
Giulia si Vlad Huidu asteapta primul lor copil!
Giulia si Vlad Huidu asteapta primul lor copil!

Giulia Anghelescu, solista trupei DJ Project, a marturisit, in direct la „Happy Hour” , ca este insarcinatacu iubitul ei, Vlad Huidu, fratele carcotasului Serban Huidu.

„Cred ca Vlad a presimtit ca sunt insarcinata. Eu credeam ca sunt obosita din cauza programului incarcat, nu am crezut ca sunt insarcinata pana cand am fost la medic si am vazut cu ochii mei. Mi-au dat lacrimile cand am fost la doctor si am auzit cum ii bate inima. Cred ca a fost cel mai emotionant moment din viata mea. Vlad a fost la al doilea control, nici el nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile”, a marturisit cantareata.

Sursa: Showbiz.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație