Ghici cine e Crăiasa Zăpezii în România! GALERIE FOTO

Gina Pistol a primit un cadou in avans de ziua ei, a fost transformata in Craiasa Zapezii de hair stylist-ul Adrian Perjovschi si de make-up artistul Cristina Barsan, iar fotografiile vor putea fi vazute in cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky” de pe site-ul www.zonamondena.ro.

O cunoscută vedetă a primit un cadou în avans de ziua ei, a fost transformată în Crăiasa Zăpezii de hair stylist-ul Adrian Perjovschi şi de make-up artistul Cristina Bârsan, iar fotografiile vor putea fi văzute în cadrul rubricii “Transformări radicale by Jovsky” de pe site-ul www.zonamondena.ro.

“Pe 9 decembrie este ziua mea şi am primit cu bucurie acest cadou, venit puţin mai repede la bunul meu prieten, Adrian Perjovschi. Ne cunoaştem de 7 ani, lucrăm excelent împreună, îi cer sfatul atunci când vreau să îmi fac o schimbare de look, iar de data aceasta, el împreună cu make-up artistul Cristina Bârsan au făcut magie, m-au transformat în Crăiasa Zăpezii, m-am simţit minunat. Iar accesoriile, rochia diafană de la Irenka m-au ajutat să întru cât mai bine în pielea personajului”, mărturiseşte Gina Pistol.

Pagina 1 din 2