Geanina Ilieş: “Vreau să mă îngraş!“

Într-o lume în care majoritatea este obsedată de ideea de cure de slăbire, din când în când mai găsim şi slăbuţi care vor să pună kilograme în plus.

Într-o lume în care majoritatea este obsedată de ideea de cure de slăbire, din când în când mai găsim şi slăbuţi care vor să pună kilograme în plus. Mulţi sunt de părere că este mai dificil să câştigi greutate. Printre ei şi prezentatoarea tv de la Antena 1.

CSÎD: Consideri că duci o viaţă sănătoasă? 

Geanina Ilieş: Încerc. Nu cred că îmi iese 100%, dar fac tot posibilul să bifez cele mai importante lucruri. Fac sport, mănânc obligatoriu micul dejun înainte să plec de acasă şi mă străduiesc să mănânc foarte bine şi în timpul zilei. Aici nu prea îmi iese din cauza programului, dar totuşi îmi fac timp. ☺

CSÎD: Ai avut vreodată kilograme în plus?

G.I.: Da. La sfârşitul ultimului trimestru de sarcină. Aveam cu 8 kg în plus şi pot să spun că a fost cea mai frumoasă perioadă. Mă aşteptam la mai multe kilograme, dar n-a fost să fie.

CSÎD: Îmi spuneai că vrei să te îngraşi câteva kilograme. Ce metodă vei aplica?

G.I.: Ar cam trebui vreo 3 kg. Bănuiesc că trebuie să mănânc şi mai mult, nu ştiu, dar ar trebui să vorbesc cu un nutriţionist, nu prea îmi iese treaba asta cu îngrăşatul.

Pagina 1 din 2
Vedete cu IQ peste medie
Vedete cu IQ peste medie