galerie

Galerie Foto tenismene


 • Ana Ivanovic - este o jucătoare profesionistă de tenis din Serbia, câştigătoare în 2008 la Roland Garros şi finalistă în acelaşi an la Openul Australian. Cele mai memorabile amintiri sunt victoriile asupra lui Amelie Mauresmo, la Roland Garros, în 2005, şi asupra Martinei Hingis, în finala de la Montreal, în 2006.
 • Ana Ivanovic
 • Anna Kournikova - frumoasa rus-americancă, jucătoare de tenis profesionist, a obţinut un succes mare la jocul de dublu, unde a fost jucătoare cu nr1 din lume. Cu Martina Hingis pe post de partener, a castigat titluri de Grand Slam în Australia, în 1999 şi 2002.
 • Anna Kournikova
 • Dominika Cibulkova - La cei 24 de ani, este deja cunoscută pentru stilul ei rapid şi agresiv de joc, fiind prima jucătoare din Slovacia care a ajuns în finala unui turneu de Grand Slam. Ea a învins-o în sferturi, cu 6-3, 6-0, pe Simona Halep.
 • Elena Dementieva -a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, după ce a câştigat în prealabil medalia de argint la Jocurile Olimpice 2000 de la Sydney. De asemenea, a castigat 16 titluri WTA, a ajuns in finala din 2004 franceză Open şi US Open 2004 şi a ajuns la alte sapte semifinale de Grand Slam. Dementieva a făcut parte din echipa Rusiei care a castigat Fed Cup din 2005. A realizat un clasament incredibil în cariera sa, ajungând , pe 6 aprilie 2009, jucătoare nr. 3 din lume.
 • Elena Dementieva
 • Ioana Raluca Olaru – Este o jucătoare cu performanţe remarcabile în turneele juniorilor. A ajuns până în finală atât la simplu cât şi la dublu în turneul de la Roland Garros, ediţia din 2005, iar în 2006, a câştigat la dublu turneul de juniori US Open, alături de Mihaela Buzărnescu. A câştigat până în prezent la simplu 9 turnee ITF, iar la dublu două turnee WTA şi 6 ITF. La juniori a câştigat turneul de Grand Slam US Open în proba de dublu, în anul 2006.
 • Maria Kirilenko – frumoasa rusoaică, a câştigat în 2002 turneul Singles US Open Girls şi primul ei titlu WTA Tour în 2005, învingând-o pe Anna-Lena Grönefeld în China Open. Ea a ajuns în sferturile de finala la Grand Slam, la Australian Open 2010 Wimbledon Campionatele din 2012 şi 2013 France Open. În 2012 a câştigat WTA Tour Championships şi, tot în 2012 a fost medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. În iunie 2013, Kirilenko a ajuns la o carieră de rang înalt, fiind jucătoarea cu nr.10 din lume!
 • Maria Kirilenko
 • Maria Sharapova - câştigătoare a 3 titluri de Grand Slam, Sharapova este una dintre cele mai frumoase şi cunoscute jucătoare de tenis din lume. În anul 2004, ea a învins-o pe Serena Williams, câştigând astfel, la vârsta de 17 ani, titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, ea a înfrânt-o pe Justine Henin în finala da la U.S. Open 2006, iar în 2008 ea a câştigat titlul de la Australian Open, învingând-o pe Ane Ivanović. Pe lângă activitatea impresionantă în tenis, ocupând, o perioadă, poziţia numărul unu în ierarhia WTA, frumoasa jucătoare are şi o carieră în modeling.
 • Serena Wiliams - -jucătoare profesionistă de tenis din SUA. În cariera sa, a câştigat 30 de titluri de Grand Slam: 15 la simplu, 13 la dublu feminin, şi două la dublu mixt. A câştigat şi patru medalii olimpice trei la dublu feminin si una la simplu feminin. Williams a câştigat în cariera sa mai mulţi bani din premii decât orice altă sportivă. În 2005, revista Tennis a plasat-o pe locul 17 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din precedenţii 40 de ani. Este sora mai mică a jucătoarei de tenis Venus Williams.
 • Simona Halep - este cea mai bună jucătoare de tenis din România. Actualmente locul 10 mondial, Halep a câştigat în carieră 6 turnee WTA la simplu (toate în 2013), cele mai importante fiind cele de categorie Premier de la New Haven şi Moscova, dar şi Turneul Campioanelor de la Sofia. Este cunoscută pentru un stil agresiv de joc şi pentru că loveşte reverul cu două mâini.
 • Sorana Cirstea - s-a născut pe 7 aprilie 1990 în Târgovişte. Pe data de 17 august 2009, Cîrstea era cea mai bine clasată tenismenă română, aflându-se pe locul 23 în clasamentul WTA, după ce a ajuns în sferturile turneului de la Roland Garros şi Los Angeles. În august 2013, după finala de la Toronto pierdută în favoarea Serenei Williams (poziţia 1 WTA-general), ajunge pe locul 21 în clasamentul WTA general şi locul 17 în clasamentul WTA anual.
Anna Kournikova
1/1