galerie

Galerie Foto - avocati vedete


  • Fergie, contract ferm - A început să consume droguri de când era adolescentă, iar de-a lungul timpului, a avut perioade în care a ingerat zilnic substanţe interzise. Între timp, şi-a revenit şi face hipnoză ca să nu revină vreodată la substanţele ilegale care i-au creat atât de multe neajunsuri. Perioada neagră din viaţa ei i-a deschis interesul pentru Dumnezeu, pentru propria persoană şi pentru… avocaţi. ‘’Neapărat să ai unul cunoscut, care să-ţi fie aproape la nevoie’’, pleda ea într-un interviu. În prezent, dă 5.000 de dolari lunar unui avocat, doar ca să ştie că, dacă va avea vreodată probleme, va primi ajutor imediat.
  • Nicole Richie, 100 000 din start - A fost arestată pentru posesie de heroină în 2003 şi tot atunci şi-a angajat o firmă de avocatură care o asistă permanent. La începutul contractului, firma i-a solicitat 100.000 de dolari. Acum îi oferă asistenţă juridică pentru contractele pe care le Nicole Ritchie le semnează ca designer vestimentar.
  • Britney Spears, 500.000 la divorţ - În 2007, a divorţat de Kevin Federline şi tot atunci şi-a dat seama că un avocat e mană cerească. După divorţ, avocatul cu care a făcut contract s-a ales cu 500.000 de dolari. Iar Britney a primit atunci consiliere legală gratuită timp de 10 ani.
  • Kelly Osbourne, 50 000 de dolari la finalul recuperării - Kelly Osbourne a sărbătorit cu fast ani buni de când a scăpat de dependenţa severă de droguri. A avut momente în viaţa când lua 100 de pilule pe zi, a trecut prin multe centre de reabilitare şi prin multe spitale. Iar părinţii i-au angajat în perioada neagră a vieţii ei un avocat care s-o scoată din orice posibilă problemă legală. Acesta a primit la începutul contractului 50.000 de dolari.
  • Drew Barrymore, fanul avocaţilor - Problemele ei cu drogurile au apărut din copilărie: la doar 13 ani era internată într-un centru de reabilitare. Acum este şi actriţă şi femeie de afaceri şi iubeşte… avocaţii. ‘’Cred că în viaţa asta ai nevoie de câte un doctor bun pentru fiecare specialitate şi de un avocat cu care să faci şi… consiliere psihologică’’, spunea ea. Avocatul care îi stă alături astăzi, pentru orice probleme legală, primeşte lunar 10.000 de dolari chiar dacă nu oferă consiliere juridică în acele 30 de zile.
  • Matthew Perry, asistenţă non-stop - În 1997, Matthew Perry a fost internat pentru prima oară  într-o clinică, iar în 2011 se retrăgea complet din activitatea artistică ca să ţină sub control problema… medicală. Şi acesta are un avocat angajat care să-l scoată, la nevoie, din necazurile legale. Îi plăteşte lunar şi doar preventiv 10.000 de dolari. ‘’Sunt banii pe care cu adevărat îi cheltui cu cap şi de care n-o să-mi pară rău niciodată. Şi aş sfătui orice om care ştie că poate să piardă controlul să aibă alături un astfel de… angajat’’.
  • Steven Tyler, 20% din toate veniturile - În tinereţe, a cheltuit pe droguri nu mai puţin de 6 milioane de dolari. Apoi a început să se drogheze cu medicamente, iar vindecarea a venit abia în 2009. În perioada sălbatică în care consuma droguri combinate cu alcool zilnic, avocatul pe care îl angajase ca să aibă grijă de contracte şi-a luat o marjă de siguranţă: 20% din tot ce câştiga artistul, ca să fie sigur că va fi plătit în avans în cazul în care Steve ar fi avut o problemă… definitivă cu drogurile.
Fergie, contract ferm - A început să consume droguri de când era adolescentă, iar de-a lungul timpului, a avut perioade în care a ingerat zilnic substanţe interzise. Între timp, şi-a revenit şi face hipnoză ca să nu revină vreodată la substanţele ilegale care i-au creat atât de multe neajunsuri. Perioada neagră din viaţa ei i-a deschis interesul pentru Dumnezeu, pentru propria persoană şi pentru… avocaţi. ‘’Neapărat să ai unul cunoscut, care să-ţi fie aproape la nevoie’’, pleda ea într-un interviu. În prezent, dă 5.000 de dolari lunar unui avocat, doar ca să ştie că, dacă va avea vreodată probleme, va primi ajutor imediat.
1/1