galerie

Câţi bani încasează vedetele pentru imaginea copiilor


 • Cântăreaţa Gwen Stefani şi Gavin Rossdale, de exemplu, au primit în 2006, de la revista OK!, 575.000 de dolari în schimbul unui pictorial cu micuţul Kingston. De atunci şi până în zilele noastre, mii de poze înfăţişându-i în diferite ipostaze au făcut înconjurul lumii.
 • Deşi s-a lăsat cu greu convinsă, Jessica Alba a acceptat în cele din urmă oferta de 1,5 milioane de dolari pentru un shooting cu Honor Marie, fetiţa sa nou-născută. Asta se întâmpla în anul 2008, pe vremea când era căsătorită cu producătorul Cash Warren, cu care este împreună şi în prezent.
 • Răposata Anna Nicole Smith, fost iepuraş Playboy, a dus o luptă crâncenă prin tribunale de-a lungul vieţii, însă naşterea fetiţei sale, Dannielynn, părea că îi va aduce liniştea de care avea nevoie. Din păcate, aceasta nu avea să vină prea curând. Fotograful Larry Birkhead, cu care Anna avusese o aventură în timp ce era într-o relaţie cu avocatul ei, Howard Stern, a înaintat o cerere de stabilire a paternităţii micuţei Dannielynn. În 2007, Anna moare în urma unei supradoze şi lasă în urmă o fetiţă de un an şi doi bărbaţi luptându-se pentru custodia ei. Larry Birkhead se dovedeşte a fi tatăl biologic al fetiţei iar presa nu a ratat momentul, oferindu-i acestuia 2 milioane de dolari pentru un pictorial tată-fiică.
 • Jennifer Lopez a obţinut, la rându-i, 6 milioane de dolari pentru un shooting cu gemenii Emme şi Max, născuţi în anul 2008. Faptul că J Lo a ţinut ascunsă sarcina în primele 5 luni a contribuit, cu siguranţă, la stabilirea acestei sume exorbitante. La doar 3 ani după naşterea gemenilor, cântăreaţa divorţează de Marc Anthony şi se aruncă în braţele dansatorului Casper Smart, cu 18 ani mai tânăr decât ea.
 • Christina Aguilera se înscrie şi ea pe lista divelor care au ştiut să profite de naşterea copiilor. Acesta a negociat iniţial cu revista OK! pe suma de un million de dolari, dar mai apoi s-a răzgândit şi s-a dus la cine a oferit mai mult, respectiv publicaţia People, care i-a umflat conturile bancare cu 1,5 milioane de dolari în 2008, pentru a apărea alături de micuţul Max pe copertă.
 • Nicole Richie a suferit în trecut de anorexie, însă sarcina pare că i-a adus pe drumul cel bun sănătatea. Venirea pe lume a micuţei Harlow Winter i-a adus un milion de dolari din partea revistei People, care a imortalizat imaginea fetiţei alături de mama sa celebră.
 • Pe bani mai puţini, dar deloc de neglijat (500.000 de dolari), şi-a vândut şi controversata Britney Spears imaginea, alături de fiul ei Sean, conceput cu dansatorul Kevin Federline în 2005. Între timp, cei doi au divorţat, iar ghinionul pare să o urmărească pe blondă, care la doar 32 de ani are la activ două divorţuri, o logodnă anulată, un ordin de restricţie pentru un iubit agresiv şi o carieră în liberă cădere.
Cântăreaţa Gwen Stefani şi Gavin Rossdale, de exemplu, au primit în 2006, de la revista OK!, 575.000 de dolari în schimbul unui pictorial cu micuţul Kingston. De atunci şi până în zilele noastre, mii de poze înfăţişându-i în diferite ipostaze au făcut înconjurul lumii.
1/1