Fizz, iubita si crevetele urias

Este pur si simplu adorabil. Masina, look-ul impecabil si femeile ii sunt aliatii de baza. Fizz incita chiar si cand mananca: savureaza cu aceeasi voluptate crevetii, dar si ciorba de cartofi cu tarhon de pe aragazul bunicii.
Fizz, iubita si crevetele urias
Fizz, iubita si crevetele urias

Cartoful prajit a fost placerea culinara numarul unu. Este un lux pe care ti-l poti permite doar in copilarie, cand arderile sunt intense. Carbohidratii si uleiul nu i-au afectat deloc evolutia corpului. La Fizz, fibrele musculare s-au dezvoltat frumos, fara sa lase loc grasimilor antisucces. La 28 de ani, Fizz nu are nici un fel de complex legat de propria persoana. Pentru ca arata senzational, trupul crescut cu ciorba si prajeli este afisat peste tot: restaurant, studio de televiziune sau platou de filmare. Este si meritul fructelor de mare, victimele gustoase si inocente ale celor bogati si celebri care apreciaza din plin efectul acizilor grasi omega 3 asupra creierului si trupului.

Unul dintre favoritii lui Fizz este crabul, gatit simplu, elegant, doar cu putina lamaie si multa salata verde. Bogat in grasimi sanatoase, aduce bucurii nemarginite unor papile gustative care n-au uitat nici astazi de unde au plecat: cartoful prajit in tigaia bunicii.

Cartofii prajitI vs. crevetele urias
Cine n-a mancat cartofi prajiti cu mujdei de usturoi nu stie ce pierde! De fapt, nu pierde foarte mult. Doar ocazia de a mai adauga niste sute de grame la silueta. 300 de calorii are o portie mare de la un fast food celebru, nu-i dam numele. French fries sau freedom fries, sunt denumiri pretentioase pentru o adunatura de carbohidrati prajiti intr-o baie de grasime care oripileaza silfide si fitosi. Cine n-a mancat crabi uriasi nu stie ce pierde! De fapt, pierde ocazia de a manca bine si sanatos! 100 de calorii pentru o suta de grame sunt un miracol nutritional: crabii nu ingrasa si stimuleaza functionarea creierului! In ciuda aspectului ciudat, crabii au o calitate incontestabila: contin omega 3, numele de cod al grasimilor prietenoase pentru silfide si fitosi.

Interviu cu DIANA MUNTEANU
Interviu cu DIANA MUNTEANU