Fiica lui Phil Collins îi dă replica Juliei Roberts

Tânăra actriţă Lily Collins, fiică celebrului cântăreţ Phil Collins, revine pe marile ecrane cu cel mai recent proiect al său Oglindă, Oglinjoară, în care o are ca parteneră de film pe Julia Roberts.
Fiica lui Phil Collins îi dă replica Juliei Roberts

Tânăra actriţă Lily Collins, fiică celebrului cântăreţ Phil Collins, revine pe marile ecrane cu cel mai recent proiect al său Oglindă, Oglinjoară, în care o are ca parteneră de film pe Julia Roberts.  O comedie pentru toate vârstele, Oglindă, Oglinjoară este cea mai modernă ecranizare a basmului Albă-că-Zăpada şi va putea fi văzut în premieră din 16 martie în cinematografele din România.  
 
După ce a impresionat deja audienţa cu rolurile din The Blind Side şi Abduction, Lily Collins este acum Albă-că-Zăpada şi trebuie să facă faţă sicanelor temutei Regine, interpretată de Julia Roberts. Referitor la experienţa acestui film şi relaţia de pe platou cu inamica ei, Lily a declarat că a fost uluită de transformarea Juliei Roberts. ,,Julia este faimoasă pentru bunătatea ei şi pentru zâmbetul, pe care toţi îl adoră, dar în acest film îl foloseşte într-un mod pur şi simplu malefic. Recunosc că la început mi-a fost tare greu să fiu răutăcioasă cu ea şi ca să o citez: a fost ca şi cum m-aş fi purtat urât cu Bambi.”
 
Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: Albă că Zăpada şi Cei Şapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei că Zăpada (Lily Collins),  a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansa de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia.Dar când acesta se îndrăgosteşte de frumoasa Albă că Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului.  Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător. Numai că Albă că Zăpada este salvată de cei şapte pitici şi, în compania lor, ea se transformă într-o forţă care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-şi recupera regatul  şi a o înlătura pe Regină.Alături de pitici, Albă că Zăpada porneşte într-o bătălie spectaculoasă, înţesată de magie şi umor, într-o nouă realizare senzaţională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).   

 

Lady Gaga, eclipsată de propria mamă
Lady Gaga, eclipsată de propria mamă
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice