Ferran Adrià: O brânză gustoasă se păstrează la temperatură optimă

Păstraţi brânzeturile la o temperatură între 10 şi 15 grade – iată ce vă sfătuieşte celebrul bucătar spaniol Ferran Adrià în cartea sa “Bucătăria sănătăţii”.
Ferran Adrià: O brânză gustoasă se păstrează la temperatură optimă

Păstraţi brânzeturile la o temperatură între 10 şi 15 grade – iată ce vă sfătuieşte celebrul bucătar spaniol Ferran Adrià în cartea sa “Bucătăria sănătăţii”.

Dacă nu reuşiţi acest lucru şi alegeţi varianta frigiderului, scoateţi brânzeturile de la rece cu ceva timp înainte de a le consuma. 

Astfel, moleculele responsabile pentru aromă şi gust devin mai volatile decât în frigider, sunt mai intense, iar sortimentele de brânză vor satisface şi cele mai exigente gusturi.

Citeşte şi: Guma de mestecat te scapă de pofte


Sursa: ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, Doctore?

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Antrenamente à la Madonna, la Hard Candy
Antrenamente à la Madonna, la Hard Candy
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică