Fergie şi Justin Timberlake – diferenţa de 7 ani dintre ei nu i-a împiedicat să se iubească!

Te-ai fi aşteptat vreodată să îi vezi pe Fergie şi Justin Timberlake împreună, formând un cuplu? Acest lucru s-a întâmplat în 2001, pe când cântăreaţa era cunoscută ca Stacy Ferguson şi făcea parte din formaţia Wild Orchid, iar Timberlake era în 'Nsync. Ea avea 23 de ani, el 16.
Fergie şi Justin Timberlake – diferenţa de 7 ani dintre ei nu i-a împiedicat să se iubească!

Te-ai fi aşteptat vreodată să îi vezi pe Fergie şi Justin Timberlake împreună, formând un cuplu? Acest lucru s-a întâmplat în 2001, pe când cântăreaţa era cunoscută ca Stacy Ferguson şi făcea parte din formaţia Wild Orchid, iar Timberlake era în ‘Nsync. Ea avea 23 de ani, el 16.

„Nu a fost o relaţie de lungă durată”, a declarat Fergie pentru Courier Mail. „El avea 16 ani şi eu 23. A fost înainte de relaţia serioasă pe care a avut-o cu Britney (Spears – n.r.)”, a mai precizat cântăreaţa.

Ce prere ai despre Brad Pitt şi Christina Applegate? Crezi că ar putea forma un cuplu? Par din lumi diferite, însă, în realitate, ce doi au format un cuplu în 1988!

În 1988, Brad Pitt a avut o relaţie cu Christina Applegate, care în acel moment se bucura de un imens succes datorită serialului „Familia Bundy”, potrivit Mediafax.ro. Actriţa a recunoscut că ea a fost cea care a pus punct relaţiei. „Făceam parte din acelaşi grup de prieteni şi am decis să depăşim nişte limite”, a declarat Christina Applegate. „Am fost împreună la MTV Awards şi am scăpat de el! Am plecat cu altcineva”, a mai adăugat actriţa.

Tot în anii ’80, Tom Cruise a avut o relaţie cu Cher. „A fost demult, cu mult timp în urmă, şi niciunul dintre noi nu a vorbit vreodată despre asta şi nu înţeleg de ce”, a mărturist cântăreaţa. „L-am iubit, era incredibil”, a adăugat Cher.

Vezi pe Mediafax.ro şi alte cupluri ciudate de la Hollywood, care nu au rezistat în timp!