Fenomenul Marilyn Monroe: sex, lies and fame

Noul număr The ONE îi aduce un omagiu aceleia care întruchipează eterna imagine a senzualităţii feminine, Marilyn Monroe. Pentru că pe 5 august se împlinesc 50 de ani de la dispariţia iconicei Marilyn Monroe, vă invităm să-i (re)descoperiţi povestea fascinantă, din care nu lipsesc amănuntele biografice recent dezvăluite publicului.
Fenomenul Marilyn Monroe: sex, lies and fame

Noul număr The ONE îi aduce un omagiu aceleia care întruchipează eterna imagine a senzualităţii feminine, Marilyn Monroe.

Pentru că pe 5 august se împlinesc 50 de ani de la dispariţia iconicei Marilyn Monroe, vă invităm să-i (re)descoperiţi povestea fascinantă, din care nu lipsesc amănuntele biografice recent dezvăluite publicului.

La capitolul modă, pătrundem în universul parizian al modelului Silvia Popescu, surprins în pictorialul de copertă, realizat pe malurile Senei, printre opere de artă şi cele mai cochete boutiques. 

Tot în The ONE de august, discutăm despre Bucureştiul zilelor noastre şi misterele politicii cu Nicuşor Dan, marea surpriză a alegerilor pentru Primăria Capitalei.
 

Dana Rogoz dezvăluie cum şi-a organizat nunta în cele mai mici detalii, dar şi care sunt paşii atunci când vrei să îţi construieşti un  blog de fashion. Alte cinci vedete ne oferă recomandări inspirate pentru vacanţe cu stil, de la destinaţii hot, la piese vestimentare, produse de beauty sau lecturi atractive pentru după-amiezi pe plajă. „Punct şi de la capăt” este titlul aricolului care spune cinci poveşti despre pasiune ca full time job sau despre cum să ai succes făcând ceea ce-ţi place.

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran, autoarea cărţii „Spovedanie la Tanacu”, ce stă la baza celui mai recent film semnat Cristian Mungiu, vorbeşte despre teme tulburătoare în literatură şi despre noul ei roman – „În ţara lui Dumnezeu”.

Andreea Macri a vizitat magazinul şi atelierul de bijuterii Louis Vuitton din Place Vendôme, Sana Nicolau a fost în Kenya şi s-a întors cu senzaţia că a jucat într-un documentar, iar Lucian Mândruţă ne poartă pe marea cu vânt, furtuni şi vele, într-o călătorie începută la St. Tropez, în timp ce Dragoş Bucurenci se întreabă ce ne ţine legaţi de lucrurile de care nu ne mai leagă nimic. 

În paginile de shopping, regăsiţi piese vestimentare glam pentru petrecerile lunii august, iar accesoriile flashy sunt aduse în prim plan într-un pictorial îndrăzneţ, în care se întâlnesc moda şi arta. În plus, aflaţi totul despre tratamentele inovatoare care garantează un ten impecabil, dar şi despre interesele şi beneficiile ce se ascund în spatele campaniilor de vaccinare împotriva HPV!

 

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex