Fanatica stilului de viaţă sănătos, Gwyneth Paltrow a recunoscut că are o slăbiciune: fumează!

Este una dintre celebrităţile care urmează cel mai sănătos stil de viaţă, ţine la reguli şi nu se abate niciodată de la regimul bine calculat. Sau cel puţin aşa pretinde căci Gwyneth Paltrow (40 de ani) a fost prinsă recent cu mâţa-n sac: fumează!
12.04.2013
Fanatica stilului de viaţă sănătos, Gwyneth Paltrow a recunoscut că are o slăbiciune: fumează!

Este una dintre celebrităţile care urmează cel mai sănătos stil de viaţă, ţine la reguli şi nu se abate niciodată de la regimul bine calculat. Sau cel puţin aşa pretinde căci Gwyneth Paltrow  (40 de ani) a fost prinsă recent cu mâţa-n sac: fumează!

Promovează stilul sănătos de viaţă, mâncarea organică şi comportamentul eco, face sport aproape zilnic  şi pretinde că are o viaţă perfectă. Ei bine, nu este totul roz în viaţa blondei actriţe căci, se pare, are şi vicii. Unul dintre acestea este fumatul.

Gwyneth a dezvăluit, într-un interviu pentru o revista britaică, faptul că-şi permite câte o ţigară pe săptămână (să o credem că doar atât?) şi că, în trecut, a apelat şi la injecţiile cu toxină botulinică pentru reîntinerire. Nu ar mai apela niciodată la aceste injecţii pentru că nu i-a plăcut efectul, însă recunoaşte că în viitor nu exclude alt tip de intervenţii estetice.
 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă