Faimosul cuplu Halle Berry-Olivier Martinez va avea un băieţel

Actorul francez Olivier Martinez a confirmat informaţia potrivit căreia va avea un băieţel cu logodnica sa, actriţa americană Halle Berry, informează revista People, citată de Mediafax. "Fiul meu va fi american, dar eu rămân francez", a declarat Olivier Martinez, miercuri, la Paris. Actorul, în vârstă de 47 de ani, a făcut această declaraţie în seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este preşedintele onorific al evenimentului.
Faimosul cuplu Halle Berry-Olivier Martinez va avea un băieţel

Actorul francez Olivier Martinez a confirmat informaţia potrivit căreia va avea un băieţel cu logodnica sa, actriţa americană Halle Berry, informează revista People, citată de Mediafax.

„Fiul meu va fi american, dar eu rămân francez”, a declarat Olivier Martinez, miercuri, la Paris.
Actorul, în vârstă de 47 de ani, a făcut această declaraţie în seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este preşedintele onorific al evenimentului.

În timp ce glumea cu reporterii, Martinez a vorbit despre experienţele sale pe covorul roşu.

„Nu este pentru prima oară când fac asta, nici pentru ultima oară”, a spus actorul, zâmbind. „Face parte din munca mea”.

Olivier Martinez a vorbit şi despre diferenţele dintre presa din Franţa şi cea din Statele Unite, unde a locuit alături de Halle Berry în ultimii doi ani.

„Sunt francez – (prezenţa pe covorul roşu, n.r.) e mai puţin importantă”, a explicat Olivier Martinez. „Sunt un francez care locuieşte în America, dar mă adaptez la cultura americană. Mă simt bine acolo – însă rămân un străin”, a mai spus acesta.
„Fiul meu va fi însă american”, a declarat, cu mândrie, starul francez.

Acesta va fi primul copil al cuplului Halle Berry-Olivier Martinez.

Halle Berry mai are o fiică, Nahla, în vârstă de cinci ani, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.
Berry s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă din 2011 cu actorul Olivier Martinez, în vârstă de 47 de ani.
Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 – 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 – 2005.

Francezul Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.
 

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive