Eva Mendes a avut parte de un maraton sexual!

Eva Mendes a facut sex "in toate cele 50 de state" ale Americii. Actrita s-a bucurat de o viata sexuala foarte activa pe parcursul unei calatoriii prin State, Mendes precizand ca acest lucru nu a implicat 50 de barbati diferiti.
18.09.2008
Eva Mendes a avut parte de un maraton sexual!
Eva Mendes a avut parte de un maraton sexual!

Eva Mendes a facut sex "in toate cele 50 de state" ale Americii. Actrita s-a bucurat de o viata sexuala foarte activa pe parcursul unei calatoriii prin State, Mendes precizand ca acest lucru nu a implicat 50 de barbati diferiti. "Am facut sex in toate cele 50 de state. Cele mai multe partide de sex s-au intamplat intr-o calatorie din tinerete", a declarat Eva.

Dupa spusele actritei cele mai frumoase momente le-a petrecut in Colorado si Arizona: "Poate ca a fost aerul curat, linistea, cerul infinit, orice a fost, stiu ca a fost foarte, foarte bine", a mai adaugat aceasta. A ramas doar Alaska de bifat, de aceea Mendes ar fi incantata daca Air Alaska i-ar sponsoriza aceasta calatorie.
 

Tags:
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Bat clopote de nunta pentru Anna Lesko?
Bat clopote de nunta pentru Anna Lesko?
Recomandare video
5 prieteni toxici de care n-ai nevoie în viața ta: pastila de psiho