Eva Longoria a dezvăluit secretul care o ajută să îmbătrânească frumos!

Eva Longoria, în vârstă de 47 de ani, a mărturisit care este secretul care o ajută să îmbătrânească frumos, cu un tonus bun și un corp de invidiat.
  • Publicat:
Eva Longoria a dezvăluit secretul care o ajută să îmbătrânească frumos!
Shutterstock

Există câteva femei în această lume care reușesc cumva să trăiască frumos, în armonie cu ele însele și cu lumea din jur, astfel încât anii care trec nici nu se văd pe chipul sau trupul lor. Ele sunt cele care ne inspiră, așa cum este și cazul actriței Eva Longoria.

La vârsta de 47 de ani, Eva Longoria își crește băiețelul de 4 ani în timp ce produce și filmează documentarul Eva Longoria: Searching for Mexico. În același timp, vedeta se ocupă și de fundația care îi poartă numele, Eva Longoria Foundation, și își face timp și pentru interviuri, apariții media, discuții cu fanii ei.

Multe femei își doresc să se simtă bine în pielea lor, spune Eva Longoria, mamă, filantropist și mai nou, gazda documentarului despre călătorii, Eva Longoria: Searching for Mexico.

De curând, a mărturisit într-un interviu acordat publicației The Healthy cum are grijă de sănătatea și tonusul său, și cum reușește să se simtă bine în pielea ei, chiar dacă nici ea nu scapă procesului de îmbătrânire.

Unul dintre secretele ei are legătură cu faptul că este ambasadoare InMode, un sistem care folosește tratamente pe baza frecvențelor radio pentru „remodelarea, tonifierea și întreținerea”, conform site-ului oficial al brandului.

Mamă la 47 de ani

Doar că, să îmbătrânești frumos, implică mult mai multe aspecte ce țin de întreaga ta viață, de alegerile zilnice. Întrebată cum se simte în rolul de mamă la 47 de ani, Eva Longoria a mărturisit că se bucură de rolul de mamă și îl îmbrățeșează cu toate aspectele lui.

Nu am planificat să devin mamă abia la 40 de ani, ca să fiu în siguranță din punctul de vedere financiar! A fost doar momentul potrivit alături de bărbatul potrivit. De când s-a născut, Santi a fost și este universul meu. Altfel, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trăit deja tot ce aveam de trăit: am avut parte de o carieră de succes, am avut parte de tot ce înseamnă prietenii, călătorit, petreceri. Muncesc și călătoresc în continuare, dar cu alte priorități.

Nu folosește tratamente anti-îmbătrânire

Asumându-și că nimeni nu câștigă în lupta cu timpul, Eva Longoria a recunoscut că nu folosește în mod obișnut tratamente anti-îmbătrânire, dar se bucură de beneficiile pe care le oferă tehnologia în zilele noastre, mai ales că tehnologia a inventat metode uimitoare în ceea ce privește prevenirea îmbătrânirii tenului, sănătatea corpului ș.a.m.d.

Ce s-a întâmplat de fapt, am născut, mi-am acordat timp să îi mulțumesc corpului meu, să îi fiu recunoscătoare pentru că a creat o ființă. Nu m-am grăbit să ajung la formele pe care le aveam înainte de sarcină. La un an după naștere m-am decis că este momentul să revin la programul de antrenament de dinainte.

Și abia după câțiva ani de antrenamente regulate, diete echilibrate și sănătoase, Eva Longoria a auzit de la o prietenă, și ea mămică, de Evolve, un procedeu care îți ajută pielea să se regenereze și să producă colagen în mod natural.

Eva Longoria despre ora ei de sănătate mintală!

Programul de antrenament al actriței arată cam așa: exerciții de 5/6 ori pe săptămână, dimineața – ora ei de sănătate psihică.

Aleg să fac sport dimineața pentru că atunci am mare nevoie de endorfine astfel încât să mă pot bucura de energie pe parcursul întregii zile. Ceea ce mă ajută să fiu o mamă mai bună, o soție mai bună și o femeie de afaceri mai bună.

Exercițiul fizic preferat: săriturile

Iubesc trambulina pentru că este un exercițiu aerob, și fără vreun risc de accidentare. Nu mai am genunchii buni pentru alergare. Săriturile pe trambulină, însă, sunt minunate. Acest tip de exercitiu este și unul mental pentru că trebuie să reții mișcările, să le faci cu o anumită frecvență, este ca o rutină de dans, ceea ce înseamnă că este și foarte creativ. Apoi, completez programul cu exercițiile cu greutăți pe care le fac împreună cu antrenorul meu.

Exercițiile fizice nu lipsesc din rutina zilnică a actriței, dar mai există un mic aspect foarte important pentru ea: meditația. Și nu, nu meditează câte o oră, uneori poate dura 5 minute sau chiar doar două, nu contează cât de puțin – dar în fiecare zi meditează.

Cum a ajutat-o meditația

Eva Longoria: „Meditația mă ține în contact cu realitatea. Încerc mai multe programe de meditații, fie cel al lui Deepak Chopra sau după cel al lui Marianne Williamson. Cel in urmă îmi place pentru că, de exemplu, acum câteva zile a avut următoarea temă de meditație: O să fiu ghid spiritual pentru toti cu care mă voi întâlni astăzi. Plec cu gândul acesta de casă, și nu îmi permit să mă comport altfel pentru că, azi, am ales să fiu un model pentru ceilalți”.

Încrezătoare și cu energie

De unde are Eva Longoria o încredere debordantă în propria persoană, aceasta este o întrebare care ne interesează iarăși pe mulți dintre noi care ne luptăm cu lipsa de încredere. Iar în cazul ei, încrederea vine din simplul fapt că știe ce are de făcut atunci când regizeaă, când joacă într-un film, când are o întâlnire de business. Altfel spus, este mereu pregătită.

Citește și: Gwyneth Paltrow a împlinit 50 de ani. Secretele de dietă ale vedetei care o ajută să nu-și arate vârsta

Sursă: thehealthy.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir
Redactor - Bianca Dragomir
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea: cum apare, cum o influențează hormonii și ce soluții există