Ethan Hawke a depăşit depresia despărţirii de Uma Thurman cu ajutorul unui film

Ethan Hawke s-a vindecat de tristeţe prin noul său film. Actorul spune că "Before Midnight", cel mai recent film al său, l-a ajutat să treacă peste durerea sufletească provocată de divorţul de Uma Thurman pentru că, asemenea lui, personajul pe care îl interpretează trebuie să se despartă de copii la sfârşitul unei veri perfecte.
Autor: Andra Nastase
Ethan Hawke a depăşit depresia despărţirii de Uma Thurman cu ajutorul unui film

Ethan Hawke s-a vindecat de tristeţe prin noul său film. Actorul spune că „Before Midnight”, cel mai recent film al său, l-a ajutat să treacă peste durerea sufletească provocată de divorţul de Uma Thurman pentru că, asemenea lui, personajul pe care îl interpretează trebuie să se despartă de copii la sfârşitul unei veri perfecte.

„Orice persoană care a trecut printr-un divorţ ştie că acea tranziţie de la finalul verii – când, de obicei, pentru un tată este cea mai lungă perioadă din an când îşi poate petrece timpul cu copilul său – este foarte dureroasă. Te confrunţi cu efectele adverse ale divorţului, printre care şi acesta. Pentru mine, este mereu un moment dureros”, a spus Ethan.