Ethan Hawke a depăşit depresia despărţirii de Uma Thurman cu ajutorul unui film

Ethan Hawke s-a vindecat de tristeţe prin noul său film. Actorul spune că "Before Midnight", cel mai recent film al său, l-a ajutat să treacă peste durerea sufletească provocată de divorţul de Uma Thurman pentru că, asemenea lui, personajul pe care îl interpretează trebuie să se despartă de copii la sfârşitul unei veri perfecte.
27.05.2013
Ethan Hawke a depăşit depresia despărţirii de Uma Thurman cu ajutorul unui film

Ethan Hawke s-a vindecat de tristeţe prin noul său film. Actorul spune că „Before Midnight”, cel mai recent film al său, l-a ajutat să treacă peste durerea sufletească provocată de divorţul de Uma Thurman pentru că, asemenea lui, personajul pe care îl interpretează trebuie să se despartă de copii la sfârşitul unei veri perfecte.

„Orice persoană care a trecut printr-un divorţ ştie că acea tranziţie de la finalul verii – când, de obicei, pentru un tată este cea mai lungă perioadă din an când îşi poate petrece timpul cu copilul său – este foarte dureroasă. Te confrunţi cu efectele adverse ale divorţului, printre care şi acesta. Pentru mine, este mereu un moment dureros”, a spus Ethan.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români