Emmanuelle Beart regretă intervenţia estetică la buze

Actriţa franceză Emmanuelle Beart, care a avut un rol şi în filmul "Misiune Imposibilă" din 1996, regretă operaţia estetică pe care şi-a făcut-o la gură şi avertizează femeile că se pot expune la riscuri mari cu astfel de intervenţii.
Emmanuelle Beart regretă intervenţia estetică la buze

Actriţa franceză Emmanuelle Beart, care a avut un rol şi în filmul „Misiune Imposibilă” din 1996, regretă operaţia estetică pe care şi-a făcut-o la gură şi avertizează femeile că se pot expune la riscuri mari cu astfel de intervenţii. „Am avut operaţia la gură când aveam 27 de ani (acum 20 de ani).

Nu a fost realizată aşa cum trebuie. Dacă un bărbat sau o femeie aleg să-şi refacă ceva este pentru că nu mai pot trăi cu acea parte a corpului lor, nu mai pot suporta.

Trebuie ori să primească ajutor şi să găsească puterea de a rezista tentaţiei operaţiei sau să facă operaţia”, a spus Emmanuelle.

Citeşte şi: Celebrităţi care îşi regretă operaţiile estetice

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism