Emma Watson, locul 1 în topul vedetelor care virusează calculatoare

Actriţa britanică Emma Watson a fost numită cea mai periculoasă vedetă din spaţiul virtual, întrucât descărcările unor conţinuturi cu ea sau despre ea sunt "o uşă deschisă" pentru viruşii informatici, conform Mediafax.
Emma Watson, locul 1 în topul vedetelor care virusează calculatoare

Actriţa britanică Emma Watson a fost numită cea mai periculoasă vedetă din spaţiul virtual, întrucât descărcările unor conţinuturi cu ea sau despre ea sunt „o uşă deschisă” pentru viruşii informatici, conform Mediafax.

Reprezentanţii companiei de securitate online McAfee au declarat că utilizatorii care caută să descarce conţinuturi cu Emma Watson sunt de 12 ori mai predispuşi să îşi viruseze computerul. Ei sunt, de asemenea, predispuşi să îşi infecteze computerele cu viruşi care sunt construiţi pentru a fura date personale sau să primească e-mail-uri nesolicitate.

Aceşti viruşi pot circula prin e-mail-uri, mesaje text, dar şi pe platformele de socializare precum Facebook şi Twitter, avertizează reprezentanţii companiei McAfee.

În 2011, cea mai periculoasă vedetă din spaţiul virtual a fost top modelul german Heidi Klum.

Potrivit companiei McAfee, vedetele de sex feminin sunt mult mai periculoase decât vedetele masculine, întrucât numele lor sunt mai des folosite de piraţii cibernetici pentru a infecta computerele utilizatorilor.

În acest an, în topul 20 al celor mai periculoase vedete din spaţiul virtual există un singur bărbat: prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel. Un alt prezentator TV, Piers Morgan, a fost cel mai periculos bărbat din spaţiul virtual în topul din 2011.

Studiul arată totodată că starurile de cinema sunt mai periculoase decât cele din industria pop sau din sport, iar actriţele Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez şi Halle Berry ocupă locuri fruntaşe în topul din acest an.

Citeşte şi: Emma Watson, make-up artist în timpul liber

Emma Watson, cel mai bine imbracata vedeta din lume

Emma Watson: „Noi nu vindem sex ca in Twilight”

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice