Elwira şi Mihai Petre vor petrece Paştele în sala de dans

Mihai Petre şi Elwira sunt împreună de 11 ani. Îi leagă pasiunea pentru dans şi privesc viaţa ca pe o competiţie. N-au timp pentru un copil încă, dar sunt înconjuraţi de copii în fiecare zi. Mihai şi Elwira se pregătesc pentru o primăvară plină de evenimente şi competiţii.
09.04.2012
Elwira şi Mihai Petre vor petrece Paştele în sala de dans

Mihai Petre şi Elwira sunt împreună de 11 ani. Îi leagă pasiunea pentru dans şi privesc viaţa ca pe o competiţie. N-au timp pentru un copil încă, dar sunt înconjuraţi de copii în fiecare zi. Mihai şi Elwira se pregătesc pentru o primăvară plină de evenimente şi competiţii. Într-un interviu pentru revista PRO TV Magazin, Mihai Petre a dezvăluit că anul acesta, cei doi s-ar putea să petreacă Paştele în sla de dans.

„E posibil să mergem cu sora mea la Campionatul European de Dans Sportiv care va avea loc în Franţa. Deci, o să petrec Paştele în sala de dans”, a spus Mihai pentru PRO TV Magazin.

Cât despre încondeiatul ouălor, sarcina îi revine an de an Elwirei: „în fiecare an, nu ratez niciodată acest obicei. Îmi place să le vopsesc în coji de ceapă roşie, aşa cum am învăţat în Polonia. Îmi face o deosebită plăcere să mă ocup de pregătirile pentru Paşte, Crăciun sau oricare altă sărbătoare. Mi se pare extrem de relaxant!”

Citeşte mai multe pe www.protvmagazin.ro

Foto: Paul Diaconu

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Emel Nuraltay, Sanador: teste utile înainte de sarcină, dar și pe parcursul sarcinii