Ellie White: O gravidă sexy pe scenă

O prezenţă constantă în topurile muzicale româneşti, Ellie White ne-a anunţat cu bucurie că va avea un copil. Între două concerte prin ţară am stat de vorbă cu ea pentru a afla cum i-a schimbat viaţa acest eveniment.
Ellie White: O gravidă sexy pe scenă

O prezenţă constantă în topurile muzicale româneşti, Ellie White ne-a anunţat cu bucurie că va avea un copil. Între două concerte prin ţară am stat de vorbă cu ea pentru a afla cum i-a schimbat viaţa acest eveniment.

CSÎD: Cum te simţi în postura de viitoare mămică?

Ellie White: În primul rând, sunt foarte fericită. Este exact ceea ce îmi doream în acest moment de la viaţă. Pe plan muzical am reuşit multe, mai am încă multe de făcut, dar a venit momentul să fiu şi mamă. Cred că acest lucru mă va ajuta si mă va motiva în plus să fac lucruri noi şi să ajung mai departe.

CSÎD: Cum decurge sarcina? Ţi s-a schimbat programul de zi cu zi?

E.W.: Sarcina decurge foarte bine. În primele 2 luni a fost puţin mai ciudat, dar acum mă simt bine. Clar, se produc nişte schimbări fiziologice şi obosesc puţin mai repede decât înainte, dar, în rest, am acelaşi program pe care îl aveam de obicei. Merg la fitness, la studio, ies în oraş şi, nu în ultimul rând, la concerte.

CSÎD: Care este alimentaţia ta acum?
 
E.W.: Este aproximativ la fel ca şi în trecut, însă am început să mănânc din nou carne, la recomandarea medicului. După naştere voi relua regimul vegetarian. În general, la micul dejun mănânc cereale cu lapte şi un grepfrut. Masa de prânz este mai consistentă. Fie mănânc o salată mare cu legume de sezon, piept de pui şi brânză, fie mănânc pui la grătar cu salată verde şi puţină brânză telemea. La cină prefer peştele, somonul sau păstrăvul la cuptor, întotdeauna cu legume fierte şi trase în puţin unt. Între mesele principale mănânc mere, banane, struguri, piersici sau pepene. Când sunt pe drum spre concerte încerc să mănânc mai multe banane, mere şi, ocazional, biscuiţi cu cereale, dar niciodată nu ratez mesele principale.

CSÎD: Poftele din această perioadă sunt reale sau doar un mit?

E.W.: Sunt reale, însă eu nu le simt foarte des. În primele luni am simţit nevoia să mănânc multe cireşe şi pepene. În rest, sunt destul de cumpătată.

CSîD: Aţi amenajat deja camera copilului?

E.W.: Nu încă. O avem pregătită, însă am înţeles că poartă ghinion să o pregăteşti din timp… Aşteptăm momentul naşterii şi atunci pregătim absolut totul.

CSÎD: Ai început să-ţi schimbi garderoba?

E.W.: Spre norocul meu, nu m-am îngrăşat foarte mult şi încă mi se mai potrivesc toate hainele. Mi-am cumpărat, totuşi, pentru perioada de vară, mai multe rochiţe largi. Nu cred însă că o să – mi schimb garderoba radical.

CSÎD: Mai practici sport?

E.W.: Da, de regulă îmi place să alerg pe bandă, să merg la fitness şi la aerobic. Acum nu pot face chiar tot ceea ce făceam înainte de sarcină, dar îmi place extrem de mult să fiu foarte activă.


CSÎD: Unde ţi-ai petrecut vacanţa?

E.W.: În ultima vreme am reuşit să îmi iau mai multe mini-vacanţe după concertele susţinute în străinătate. Am fost în Madrid, Barcelona şi Veneţia, iar în Malta am fost pentru a filma noul videoclip, “Ziua mea”. Acolo am mai rămas câteva zile să ne relaxăm. Aş vrea să mai plec la mare, în Turcia sau Grecia, însă nu ştiu dacă este bine să zbor după luna a şasea.
 
CSÎD: Cum au primit fanii tăi vestea că vei fi mămică?

E.W.: Au fost foarte bucuroşi pentru mine. Primesc zilnic mesaje de felicitare pe Facebook şi pe e-mail.

CSÎD: Câţi copii îţi doreşti?

E.W.: Eu îmi doresc trei copiii, un băiat şi două fetiţe… Însă, indiferent ce ar fi, cel mai mult îmi doresc să fie sănătoşi.

Citeşte şi: Andreea Mantea si Ellie White – cum au obinut silueta perfecta

Vrei să rămâi însărcinată? Urmează dieta mediteraneană!

Vedetele din România susţin viitoarele mămici
 

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă