Ellie White, despre infectarea cu COVID-19: ”Voi face din nou la un moment dat”

Ellie a povestit momentele pe care le-a traversat, dar și cum are grijă de imunitatea sa, mai ales că este convinsă că se va infecta din nou.
Ellie White, despre infectarea cu COVID-19: ”Voi face din nou la un moment dat”
Ellie White, despre infectarea cu COVID-19: ”Voi face din nou la un moment dat”

În urmă cu puțin timp, Ellie White și partenerul ei de viață, Doru Tincă au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Invitată la Vorbește lumea, emisiune moderată de Adela Popescu și Cove, Ellie a povestit momentele pe care le-a traversat, dar și cum are grijă de imunitatea sa, mai ales că este convinsă că se va infecta din nou.

”Sunt sigură că voi face din nou la un moment dat”

Artista a povesit cum s-a îmbolnăvit, în același timp, cu soțul ei, doar că ei i-a trecut mai repede. Și unul dintre copii a fost testat pozitiv, dar asimptomatic. În prezent, toată familia este bine.

”Eu am început tratamentul preventiv. Șapte zile am luat antibiotice… Și acum iau vitamine. La mine a fost scurt și intens, la Doru a durat vreo două săptămâni. Eu le transmit oamenilor să aibă grijă de ei, să lucreze la imunitate. Eu asta fac. Sunt sigură că voi face din nou la un moment dat. Dacă te informezi, citești,o să-ți dai seama de asta. De aceea eu lucrez la imunitate”, a povestit Ellie White, la Vorbește lumea.

În cadrul unui webinar organizat de publicația Gândul, alături de Asociația Medici pentru România și Sanador, cântăreața și soțul ei au povestit cum a debutat infecția cu coronavirus pentru și cu ce simptome s-au confruntat cei doi.

„Soțul meu a avut primul simptomele. A început că un fel de răceală cu febră, dureri de cap, de piept. La două zile după, m-a luat și pe mine. La mine simptomele au fost mai violente. A început cu febră. A fost cu durere de cap, de ochi, de piept, mă durea pielea pe mine. Deși simptomele au fost mai violente ca la el, pe mine m-au lăsat mai repede”, spune Ellie White.

„Un medic ne-a lămurit legat de niște aspecte pe care în mod normal nu ni le-a comunicat nimeni, inclusiv că după ce trece perioada de carantină, de 14 zile, nu mai e nevoie să ne retestam. Virusul este prezent în organism câteva săptămâni după perioada de carantinare și oricum iese pozitiv, dar asta nu înseamnă că îl putem da mai departe. Ni s-a spus că trebuie să facem un test de sânge pentru a vedea efectele virusului în organism”, povestește Doru Tincă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected].ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee