Ed Sheeran, testat pozitiv cu COVID-19. Ce decizie a luat artistul

Cu doar cinci zile înainte de lansarea celui de-al patrulea album, Ed Sheeran a anunțat schimbări de plan, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.
26.10.2021
Ed Sheeran, testat pozitiv cu COVID-19. Ce decizie a luat artistul
Foto: Instagram

Cu doar cinci zile înainte de lansarea celui de-al patrulea album, Ed Sheeran a anunțat schimbări de plan. Cântărețul și-a anunțat fanii că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și este nevoit să anuleze promovarea noului proiect muzical.

“Bună, prieteni. Din păcate am fost testat pozitiv cu COVID-19, iar în prezent mă aflu în izolare și respect recomandările guvernului”, a spus cântărețul în vârstă de 30 de ani într-o postare pe Instagram. “Asta înseamnă că nu mai pot merge mai departe cu ceea ce mi-am propus, iar toate interviurile le voi ține de acasă. Îmi cer scuze dacă am dezamăgit pe cineva. Aveți grijă de voi”, a continuat artistul.

Săptămâna trecută, Ed Sheeran a cântat “Visiting Hours” ca parte a inaugurării Earthshot Prize Awards, găzduite de ducii de Cambridge. Mai mult, urmează să apară episoadele în care el este mentor la The Voice pe NBC, alături de antrenori precum Kelly Clarkson, Adriana Grande, John Legend și Blake Shelton.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?